1.AYAK: İyi bir form tutan ÇINAR BEY, klas binicisiyle formsuz rakiplerinin yanında küçük kuponlara banko yazılabilir. Bu safkanın sık koşmaktan etkilenmesi halinde SUPER ALP, NEON KNIGHT, DYMAXION, VAROLHAN, GANDACHERRA, BUZ NEFES ve LAZ DAYI sırasıyla değerlendirilmelidir.

2.AYAK: Bir süre aradan sonra koştuğu ikinci yarışında güçlü rakiplerinin arkasında tabelanın sonunda kendisine yer bulurken tüm açıklarını giderdiğini ispatlayan kumcu KIZILHAN, daha sıkı hazırlandığı mücadelede son derece uygun rakipler yanında kazanan olacaktır. İlk bankomdur.

3.AYAK: Bugüne dek start aldığı yarışlarda çimde ve kumda ortaya koyduğu performansıyla rakiplerinin bir adım önüne çıkan DENİZYILDIZI, etkili binicisiyle misli kuponlara tek atılabilir. Yanına rakip düşünenler LADY YAĞMUR, CALLIENTE ve SWEETIE BERYL isimlerini kuponlarına ilave edebilirler.

4.AYAK: Son yarışlarına oranla daha uygun rakiplerle mücadele edecek olan ARSLANTURBO, kusursuz pist görünümüyle potayı önde geçecektir. İkinci bankom.

5.AYAK: Sorunlu ancak kalite safkanların zorlu mücadelesinde; son form durumlarına ilaveten sıralamam AK DIAMOND, DOYOUN HEARTED, OVA KARTALI, RIGHT OR WRONG, AKGÜN REİS, AKARCA KHAN ve HIGH PRESSURE şeklindedir.

6.AYAK: Koştuğu yarışlarda kazanacak kıvama ulaştığını belli eden IT MAY RAIN, maiden yarışlara veda etmeye en yakın isimdir. Son yarışı dikkate almadığım ve bu defa sert pilotuyla etkili koşmasını beklediğim AKBEYAZ AFRODİT en ciddi rakiptir. MANKENCAN, JÜLİDE ve ANDREA HANIM daha sonra dikkate alınması gerekenler. CUMA iZMiR PROGRAMI ALTILIM: (3-5-6-7-8-9-11-5) (9) (3-7-6-1) (1) (1-2-3-4-6-5-7) (7-1-9-8-3