Önceki yıllardaki karşılaşmalarda Sakaryaspor’a hep çelme takmayı başaran Afyon bu kez aciz kaldı..

   Oyunun genelinde Sakaryaspor üstün gözüktü. Daha çok sağ kanat bindirmeleri ile rakip sahada çoğaldılar. Hurşit’in fırsatçılığı ile kapanan ilk yarıda kaçan goller vardı. Tahir’in penaltı noktasından kaleci Bayrama nişanladığı gibi.

    İkinci yarıda öncesinin kopyası oldu. Sakaryaspor baskısı devam etti, ancak ikinci gol olmuyor derken 70.dakikada oyuna giren Ozan Sol 79’da düzgü bir vuruşla skoru belirledi.

    Sakaryaspor bu sezon, önceki yıllar gibi işi play-off’a bırakmak istemiyor. Görüntü böyle. Tüm taraftarın arzusu da bu yönde. O sene bu sene olsun artık…

    Maçtan önce bir de sürpriz yaşadık. Sakaryaspor tarihinin unutulmaz oyuncularından, “Ben onlara Kahramanlar” diyorum. Nezihi Tosuncuk, Turgay Poyraz ( K.Turgay), Şenol Çorlu ve Avrupa kupası maçlarında Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Nedim Kurtiç geldiler. Nezihi ile yan yana oturduk, o hiçbir zaman unutulmayan eski günleri yad ettik.. Anıları tazeledik. Onlarında tek arzusu  Sakaryaspor’un artık üst liglerde olması..

    Anlaşılan o ki sezon sonuna kadar grup şampiyonluğu için Trabzon Hekimoğlu ile Sakaryaspor çekişecek. Ancak bütün dileğimiz bizlerin artık Sakaryaspor’un Süper Lige doğru yol almasıdır. Neden olmasın?