Öncelikle Sakarya Atatürk stadı adıyla Sakaryaspor camiasına ve taraftarına yakışan yeni modern tesis için emeği geçenlere teşekkür ederim ..

Bu sezon ilk defa izlediğim Sakaryaspor'un oyuncu kalitesi açısından iyi olduğunu gözledim..

maçın ilk yarısında gerek kendi şehrinde ilk defa oynayacak olmaları , gerek seyirci sayısı gerekse taraftarın oluşturduğu yüksek atmosferin yarattığı dış etkinliklere uyum sağlayamadıklarından olabileceğini düşündüğüm tutukluk ilk yarı bitiminde soyunma odasına girip tekrar sahaya çıkıldığında yerini dinginliğe bırakmıştı..

Bunu futbolcuların ikinci yarı başındaki bireysel uygulamalarındaki özgüven ve rizikoya hazırlıklarından anlayabiliriz.. Atılan ilk ve ikinci goldeki iki futbolcu arasındaki zeka birleşimi iletişim doğru teknik ,doğru yer , doğru zaman ve diğer futbolcuların topsuz oyuna iştirakleri ile oluşmuştur ..

Oyunun geneline yakın bölümlerinde alan ve zaman mevhumunu rakibe bırakmayı, topu rakibe verin iyi oynadıklarını sansınlar felsefesiyle oynayan bir Sakaryaspor ile top bizde kalsın zamanı böyle kullanalım düşüncesinde olduğunu gözlemlediğim Kahramanmaraş gördüğümü söyleyebilirim...

Sakaryaspor 'da gelecek maçlarda üstüne koyabilecek potansiyel mevcut, Osman hocanın bu gücü harekete geçirebilecek tecrübesi yeterlidir..

Atatürk stadının Sakaryaspor camiasına hayırlı olması temennilerimle.