Ziyarete Vali Hüseyin Avni Coş’un yanı sıra eşi Av. Aylin Coş, Garnizon Komutanı Sebahattin Kalkan, Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu katıldı.


MİNNET-ŞÜKRAN

İlk olarak Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın annesi Hamide Çoban’ı Serdivan Vatan Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Vali Coş, vatanın bölünmez bütünlüğü için hiç çekinmeden canlarını veren Şehitlerimize ve ailelerine her zaman vefa borçları olduğunu belirterek, milletimizin gönlünde yaşayan Aziz Şehidimiz Tümgeneral Aydın ve tüm Şehitlerimizi her zaman rahmet, minnet ve şükranla andıklarını ifade etti.


YAYINIZDAYIZ

Daha sonra yine aynı kazada Şehit olan Kurmay Albay Oğuzhan Küçükdemir’in kızı Zeynep Küçükdemir’i Serdivan Köprübaşı Mahallesindeki evinde ziyaret ederek taziyelerini ileten Vali Coş, devlet olarak hiçbir zaman Aziz Şehitlerimizin değerli ailelerini yalnız bırakmayacaklarını belirterek, devletimizin tüm kurumlarının her zaman yanlarında ve hizmetlerinde olduğunu söyledi.

Editör: TE Bilişim