Belçika’da yaşayan Sakaryalı Gazeteci, Yazar Yusuf Cinal’a torunları Lena Denizsever(13) ile Okan Denizsever(9) anlamlı bir tablo hediye ettiler.
Gazeteci, Yazar Yusuf Cinal’ın “vatan, millet, bayrak” sevgi ve hassasiyetlerini çok iyi bilen torunlarından Lena Denizsever, ortaokula, Okan Denizsever ise ilkokula gidiyor.
Brüksel’de eğitimlerini tamamlayan kardeşlerden Lena Denizsever, okulda resim dersinde ilk çalışma olarak “Türk Bayrağını” çalışarak,dedesi Yusuf Cinal’a büyük bir sürpriz yaptı.Bu çalışma sırasında kendisine kardeşi Okan Denizsever’de katkı sundu.

Türk Bayrağı tablosu armağan edildi
Dede Yusuf Cinal, torunları ile buluştuğunda kendisine Türk Bayrağı tablosu armağan edildi.
Bu durum Cinal’ı çok mutlu etti ve “ Belçika’da hep Türk Bayrağı taşıdık ve altında yürüdük.Bazen PKK karşıtlarına,bazen Sözde Ermeni Soykırım istemlerinde bulunanlara, bazen de milli konularda bayraklı gösterilerimiz oldu..Bütün bunların yanında Belçika Türk Spor Federasyonu Başkanı olarak,Belçika’da insanımıza 10 Bin adet Türk Bayrağı dağıttık..İnanın bu sürpriz beni daha çok sevindirdi..Demek ki, bayrağı taşıyacak torunlarımızı iyi yetiştirmişiz..Onlarla bir kez daha gururlandım..
Mesele bu, arkanızda bayrağı taşıyacak, sizi yaşatacak ve geleceğe sahip çıkacaklar varsa, gerisini merak etmemek gerek..Bu bayrağı ofisimde Atatürk ile buluşturacağım” diyerek memnuniyetini dile getirdi..
Gazetemiz yazarlarından Yusuf Cinal’ın Belçika’da Lena,Okan Denizsever, Ayla,Ozan Marduç ve Elif Can adında beş torunu bulunuyor..







 

Editör: TE Bilişim