Kocaali Şerbetpınar Mahallesi’nde, doğuştan cam kemik hastalığı olan, Kader Kan’ın en büyük hayali Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı görmekti ve 2019 Mart ayında Sakarya’ya gelen Erdoğan’la görüşme fırsatı bulmuştu. Kader’in ikici hayali ise beyaz gelinlik giyip düğün yapmaktı. Baba Ahmet Kan kızının isteğini yerine getirerek gelinlik giydirip düğün yaptı.

17 YILDIR GURURLA BAKIYORUM

Baba Ahmet Kan, “Kader 17 yaşında ve Kader’e gururla bakıyorum. 17 yıldır taşıyorum Kader’i. Kader’in üç hayali var. Birincisi Sayın Cumhurbaşkanımızı görmekti ve bir araya gelerek o hayalini gerçekleştirdik. İkinci hayalini de bugün gerçekleştiriyoruz. Allah’a şükür bugün bütün akrabalarımız, dostlarımız, hepsi yanımızda. Onlarla gurur duyuyorum. Hepsinden Allah razı olsun, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

SIRADA KARASU’DA EV HAYALİ VAR

Kader’in üçüncün hayalinin ise Karasu’dan bir ev almak olduğunu kaydeden baba Ahmet Kan, “Ben de şimdi bunun altyapısını yapmaya başladım. İnşallah 2023 yılında da üçüncü hayalini gerçekleştireceğim. Kader ne derse o olur. ‘Baba şu şöyle olacak’ oluyor, ‘böyle olacak’ oluyor. İsteklerini yerine getiriyorum. Kader’e Allah’ın izniyle yıllardır gururla bakıyorum. Doğuştan cam kemik hastası olan Kader’e hayatımın sonuna kadar bakacağım” diye konuştu.

KADER’LE GURUR DUYUYORUM

Anne Hanife Kan, “Kader’e bakmakla gurur duyuyorum ve bu zamana kadar Kader’in bir dediğini iki etmedim. Kader’in bizden üç isteği vardı, birincisi Cumhurbaşkanımızı görmekti ve bizleri kabul etti, isteğini yerine getirip Cumhurbaşkanımızı görme fırsatı oldu. İkincisi ise gelin olmaktı ve şükürler olsun ki bugün de düğün yapıyoruz ve hayalinin ikincisini gerçekleştiriyoruz. Üçüncü hayali ise ev olmak ve dostlarımızın yardımıyla evi de alacağız. Gururla Kader’e bakıyorum ve Kader’le gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı. Nurettin ERYILMAZ

Editör: TE Bilişim