DÜĞÜNE BÜYÜK İLGİ VARDI

Yenicami semtinde bulunan Meşhur Yenicami ıslama köftecisi sahiplerinden Bahattin Aydın eşi Neval Aydın’ın güzeller güzeli kızları Merve, Sakaryaspor da forma giymiş tribünlerin unutulmaz sevgilisi (Kostik) Mustafa Özbey ve eşi Nurcan hanımın yakışıklı oğlu Burak, pandemi kurallarının bire bir uygulandığı nikah töreni ile dünya evine girdiler. Gerçekleşen nikah törenine eski ve yeni futbolcular ve spor camiasının önde gelen isimleri katıldı.

KATILIM OLDUKÇA FAZLAYDI

Gerçekleşen düğüne Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, IYI Parti Sakarya milletvekili Ümit Dikbayir ve İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, düğünümüzü şereflendiren Erenler Belediye başkanı Fevzi Kılıç, Hendek Belediye başkanı Turgut Babaoğlu, Sapanca Belediye başkanı Özcan Özen, Arifiye Belediye başkanı İsmail Karakullukçu, Muhtarlar Derneği başkanı Erdal Erdem, Sakaryaspor Kulüp Başkanları, Aydın Zengin, Vedat Yaşlıca, Cevat Ekşi ve yöneticiler İbrahim Şahin ile Hüdaverdi Bahadır, SEAH Başhekimi Mehmet Akif Kaçar, Hendek Devlet Hastane Bashekimi Sedat Aydın, SAKF Başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, AFD Başkanı Ömer Bektaş, dizi sanatçısı Bahtiyar Demir ,Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe, Futbol Federasyonu Sakarya Bölge Müdürü Ferruh Sezgin, Bizim Sakarya Gazetesi imtiyaz sahibi Adnan Yüksel ayrıca spor ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

MUHTEŞEM BİR ATMOSFER

Merve ile Burak alkış tufanı ile birlikte el ele tutuşarak nikah töreni için sahneye geldiler ve Adapazarı Belediye başkanı Mutlu Işıksu’nun kıydığı nikahta sorulan soruları cevaplayıp evet diyerek aile birliğinin kurulduğunu ilan ettiler.

KURALLARA RİAYET EDİLDİ

Medar hastanesinde çok önemli görevde bulunan Merve ile Marmara Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler fakültesi mezunu Burak’ın nikahında davetliler pandemi kuralı gereği maske taktı ve dezenfektan cihazları ile ellerini temizledi, tokalaşma olmadı canlı müzik çalınmadı ve oyun oynanmadı.

“HERKESE TEŞEKKÜRLER”

Sakaryaspor’un eski Futbolcusu Mustafa Özbey (Kostik) “İlk oğlumuzu evlendirip baş göz ettik. Ufak oğlumuz Burak’ı evlendirmenin mutluluğu tarif edilemez. Nikahımıza iştirak eden dostlarımıza akrabalarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz ismini sayamadığım bir çok Dost ve Akrabalarımız la birlikte kendileri katılamayıp çelenk gönderen, telgraf çeken dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. İyi ki varsınız Gönül Dostları” dedi.

“MUTLULUĞU YAŞIYORUZ”

Sakarya’mızın Meşhur Islama Köftecilerinden Bahattin Aydın, “Evlat evlendirmenin mutluluğu tarif edilemez. Önce oğlumuzu evlendirirken çok mutlu olmuştuk, şimdi de biricik kızımız Merve’yi evlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kızımız Merve ve damadımız Burak’a ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim