Hendek Dikmen Yaylası ile Çiğdem Yaylasının arasında kalan Aksu Mahallesine ait Beşoluk Yaylasında kampa giren 20’ye yakında miniklere çeşitli eğitimler verildi. Miniklerin bedeni, ahlaki , fiziki ve fikri gelişimlerine katkı sunmak amacıyla düzenlenen kampta, doğruluk ve çalışkanlık gibi izlenimler kampa katılan miniklere aktarılıyor.
HEDEFLER
Kampın sağlıklı bir beden için spor etkinlikleri ve doğa yürüyüşü yapmak, iyilik yapmanın önemini öğretmek ve bu alışkanlığı kazandırmak,Kuran’ı anlamanın ve Hz Peygamberi tanımanın önemini öğretmek, Kuran ışığında doğru inanç ilkelerini öğretmek, ibadet bilinci sağlamak  ve ibadet alışkanlığı kazandırmak gibi hedefleri bulunuyor.
AMAÇLAR
Kampı düzenleyen Özkan Özer, kampın  amacı,hedefleri ve yapılan faaliyetler ilgili olarak yaptığı açıklamada,  “Bu tür kamplar çocukların farklı ortamlarda bedenen,zihnen,ahlaken ve manen gelişimlerine katlı sağlamaktadır.Bu tür kampları yayla gibi sakin yerlerde her aile,her kurum,her yaştan insan yapmalıdır.Bu tür kamplara hepimizin ihtiyacı olduğunu düşünüyorum” dedi. Kadir Kazın/Hendek

Editör: TE Bilişim