500’ü aşkın özel davetli huzurunda nihakları kıyılan Merve Özcan ile Ümit Mecit Aksöz’ün masalımsı düğünü unutulacak gibi değil..


İstanbul’da yaşayan Akyazılı Nihat-Yasemin Özcan çiftini kızları Merve Özcan’ın kına gecesi Mariott Hotel Asia salonlarında gerçekleştirildi..
Kına gecesine kız tarafı tam kadro katılırken, İstanbullu damat Ümit Mecit Aksöz ve anne ve babası Figen, Mithat Aksöz ile Ailesi de geceye katılarak renk kattı.
Genç çiftlerin düğünleri ise 25 Ağustos 2019 pazar günü Sapanca SASA Restaurantta yapıldı..
Sapanca Kırkpınar'daki Özcan Ailesi'nin evlerinden gelin alma töreni ile başlayan düğün, Sapanca Gölü kenarındaki Sasa Restaurant'ta devam etti..
Gelin Merve Özcan ile damat Ümit Mecit Aksöz, önce nikah memuru karşyısına çıktılar..Burada kıyılan nihahta genç çiftler, evlilik için" evet" onaylarının ardından,500'ü aşkın davetli huzurunda ilk danslarını yaptılar. Sasa Harmanlık Restaurant'taa gelenler, Sapanca Gölü kenarında muhteşem bir atmosferde Merve ile Ümit'in mutluluklarına tanıklık ettiler..
Belçika'dan gelen Dayı Yasin Öztürk ve Dede Enver Öztürk, Beşiktaşlı Erkan ile kız ve oğlan tarafı davetlileri pistte gelin ve damada eşlik ettiler..Yöre oyunlar,büyük bir keyif ile sergilendi. Dğün pastası kesildi ve ikramlarda bulunuldu..
Kız babası iş adamı Nihat Özcan, kız annesi Yasemin Özcan ile oğlan annesi ve babası Figen,Mithat Aksöz çifti ile Aksöz Ailesi fertleri, konukları ile yakından ilgilendiler..
Masalımsı düğüne tanıklık edenler, Özcan Ailesi'nin çifte mutluluklarına da tanıklık etmenin mutluluğu içinde genç çiftleri tebrik ettiler..

Editör: TE Bilişim