Kocaali Belediye Meclisi Encümen Üyesi ve Özel Şahin Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Serdar Gül, ikinci kez baba olma heyecanını yaşadı. Bizim Sakarya gazetesinin yazar kadrosunda da yer alan Serdar Gül, eşi Aliye Gül ile dün sabah ikinci erkek evlatlarını kucaklarına aldı. Gül çifti, Özel Beyhekim Hastanesi’nde gerçekleşen doğumun ardından yeniden anne baba olmanın heyecanını yaşadı.

HOŞGELDİN GÖKTÜRK BEBEK

Geçmişte Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sakarya İl Teşkilatı Başkanlığı görevini de yürüten Serdar Gül ve eşi Aliye Gül, ailelerinin yeni üyesine Göktürk adını koydu. Çiftin ilk çocukları Ali Arslan da kardeşi Göktürk’ü heyecan ve mutlulukla karşıladı. Gül çifti, mutlu günlerinde kendilerine destek olan ve tebriklerini ileten herkese de teşekkürlerini sundu.

BEYHEKİM’E ÖZEL TEŞEKKÜR

Serdar Gül, Özel Beyhekim Hastanesi’nde operasyonu gerçekleştiren Op. Dr. Ertan Çelik ve kendileriyle özel olarak ilgilenen Bakım Hizmetleri Müdürü Müzeyyen Çendik başta olmak üzere; ameliyathane, prematüre ve kadın cerrahi servisi personelinin tümüne özenli ve özverili çalışmalarıyla ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim