Kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören 68 yaşındaki Dinçer'in vefatı büyük üzüntü yarattı.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş 1999-2011 yılları arasında ilimizde Maarif Müfettişi olarak görev yapan Cemalettin Dinçer'in vefatından büyük üzüntü duyduklarını belirterek, emekli eğitimciye Allah'tan rahmet, ailesine ve eğitim camiasına başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu.

Geyve Bağlarbaşı Köyünden olan Cemalettin Dinçer emekli olduktan sonra Sakarya Üniversitesi Vakfı okullarında idarecilik yaptı.

1974 yılında başladığı öğretmenlik mesleğinde 16 yıl Geyve'nin Eşme İlkokulunda görev yapan  Cemalettin Dinçer 1994 yılında eğitim müfettişliğine geçti. 5 yıl Kütahya'da görev yapan sevilen eğitimci 17 Ağustos 1999 depreminin hemen ardından Sakarya'ya atandı. 2011 yılına kadar İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nde Maarif Müfettişi olarak başarılı çalışmalar yapan Cemalettin Dinçer emekli olduktan sonra Sakarya Üniversitesi Vakfı okullarında idarecilik görevlerinde bulundu.

Bir dönem Geyve MHP ilçe başkanlığı görevinde de bulunan evli ve dört çocuk babası Cemalettin Dinçer'in cenazesi 26 Kasım Perşembe günü  Bağlarbaşı Köyünde toprağa verilecek.

Editör: TE Bilişim