2013-2014 Eğitim öğretim yılı sona ererken Yuvam Fatoş Abla Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin öğrencileri de Ahmet Akkoç İlkokulu'nda  yıl sonu etkinliği düzenledi.Babalar Günü nedeniyle ayrı bir anlam kazanan gösteride duygu dolu anlar yaşandı.

EN GEREKLİ ŞEY SEVGİ
Yuvam Fatoş Abla Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin Müdürü Fatma Bayhan Şengül ve sınıf öğretmenlerinin katkılarıyla hazırlanan yıl sonu gösterisine öğrenci yakınları akın etti.

Fatma Bayhan Şengül'ün yaptığı açılış konuşmasında, "Bir yıl boyunca hep beraber güzel günler geçirdik. Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bıraktık . Çocuklarımıza öğretmeye çalıştığımız şeylerin başında değerlerimiz geliyor. Değerlerimiz, neye hangi önceliği vermemizi söyleyen rehberlerdir. Çocuklarımıza öğrettiğimiz değerler, Onların vicdanlarının temelini oluşturur. Kişiliklerine bütünlük verir. Sevgi dolu olmasını sevgiyi öğretir. İnsanlara yardım etmesini sağlar. Kendi ayakları üzerinde durmasına yardımcı olur. En önemlisi ,yaşamın mutlu bir yolculuk olmasını sağlar. Bizim en değerli varlıklarımız geleceğimiz olan çocuklarımız için en gerekli şey “sevgi” çocuklarımız ve öğretmenlerimiz günlerce hazırlandılar.  Alkışlarınızı hiç kesmeyin. "
KARNE DAĞITILDI
Uğur Böcekleri'nin öğretmeni Akife Bal, Deniz Yıldızları'nın Öğretmeni Deniz Güneş Minik Kelebeklerin Öğretmenleri Sevil Pehlivan, Müzik ve Dans Öğretmenleri Betül Uysal Koç ve Yasemin Güven , İngilizce Öğretmeni Sinem Girti'nin büyük emek harcadıkları yıl gösterisinde öğrencilerine karne dağıtmanın mutluluğuna yaşadılar. Gösteri sonrası öğretmenler ve öğrenciler alkış yağmuruna tutuldu. Yuvam Fatoş Abla'nın Şükran Teyzesi yaptığı yemekler ve en önemlisi çocuklara göstermiş olduğu ilgiden dolayı tebrik edildi.

Editör: TE Bilişim