Ankara caddesinde bisikletti ve bağından bir bardak sıcak çay ile müzik çalarak gezen ve akrobatik hareketleri ile akan araç trafiği arasında ezilme tehlikesine rağmen herkesin şaşkınca izlediği bisiklet ramazan. neden böyle gezdiğini açıkladı.

Akrobasi gösterisi ile fenomen olan Bisiklet Ramazan “ ben hayatımı yaşıyorum insanlara nezaketi öğretiyorum insanları nezakete çağırıyorum.

Amacım kendi psikolojimi millete benzetmek için psikolojimi bozmamak için sokaklarda rahatça bisikletimle geziyorum hayatımın beni harcamasına izin vermem, o hayatı var ’ya ben ayağımın altında ezerim, ben toprağın altına girmeye meraklı değilim, ben kendi ayağımın altında toprağı ezerim.

Ben Diyarbakır’da 10 yaşımdan beri hayvancılık yapıyordum tarım yapıyordum benim aylık gelirim bugünün parası ile 5 trilyondu sen gel oradan darbe yap kan davası de beni buraya getir asgari ücrete mecbur et, bekçi bana çark caddesine gelme diyor o benim düşmanım değil, güvenlik uzun çarşıya gelme kent parka gidiyorum 13 ile 14 yaşında çocuklar bana bana küfür ediyor bana her gün saldırıyorlar benim kimseye zararım yok.

Şuna şükrediyorum burada veya dünyadan hiçbir insana benzediğim kendim olduğum için Allah’a şükürler olsun.

Sosyal medyada benim sayemde çok parlar kazanıyorlar istemediğim adi alçak namusuz kazanmasın benim düşmanım kazanmasın yeter ’ki.

Benim en büyük düşmanın bana müziği kapa Caddelerde gezme diyenlerdir benim düşmanın beni sokan sivrisinektir ben babam kadar büyük değilim Allah kadar güçlü değilim. Benim doğum tarihim 1960 doğumlu 1 Nisan günü dünyaya gelmişim şaka gibi doğum günüm bir insanın canı dünyalara bedeldir ” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim