Sakaryasporun yeşil siyah futbol karnesine geride kalan Cumartesine yeni bir umut taşındı. Sivas beraberliğinin sarstığı, Rüstemlerde İsmail Ertekinin istifasının yönetim tarafından kabul görmemesinin ardından çıkılan Karacabey yolculuğu üç gollü deplasman galibiyetiyle taçlanması yeni yeşil siyah umutları futbol kapısının önüne koydu. Karacabeyde esen futbol fırtınası içinden, ilk yarıda çıka gelen üç gollü galibiyeti bir futbolcu isyanı olarakta görmek gerek. Futbol oyunu inişler ve çıkışlarla dolu bir oyundur. Bugün bu sürecin içinde dalgalı futbol denizinde kulaça atan Sakaryasporu görüyoruz. Büyük paralar harcanan, bu ligin üstünde kurulan oyunculardan kurulu Sakaryaspor Karacabeyde ortaya koyduğu performansın üstüne puanları üçer üçer koyacak güçtedir diye düşünmek önce kupaya, sonrada ligteki Bodrum maçına umut taşımak istiyorum. Karacabey galibiyeti İsmail Ertekin’e ,Karacabey galibiyeti yönetime ,Karacabey galibiyeti oyuncu grupuna yeni bir Yeşil siyah futbol umudu için, yeni bir sayfa yeni bir umut açmıştır. Karacabeydeki üç farklı galibiyetin içinde yeşeren yeni umudu tetiklermi? Bu galibiyet tünelin ucundaki TFF 1 hedefinin ateşini yeniden yakar mı? Bodrumu da görelim ,ondan sonra tekrar kaleme sarılalım.

NOT: Maçtan sonra istifası cebinde olan İsmail Ertekin ile Başkan Cevat Ekşinin ağzından bal damlıyordu. Galibiyet iyi oyunla kazanılan Karacabey mücadelesi şimdilik bazı sıkıntıların üstünü örttü. Şu futbol garip oyun, kaybedersin yer yerinden oynar kazanırsın ileriye umut olur.

GRUBUN RENGİ

Sakaryasporun deplasmandan zaferle döndüğü ,ikinci deplasman galibiyetine imza attığı haftanın içine bir baktım neler var neler. Sezon başı bizimle beraber şampiyonluk için fovari işareti takılan Eyüp deplasmanda Elazığda iki farklı yenilgiden 3,2 galibiyete taşınması gecen haftanın en renkli skoruydu. Zoru başaran Eyüpten sonra sezona iyi koşarak başlayan Turgutluya baktım. Onların hızı kesilmiş. Bizden bir puan alıp giden Sivas o Turgutluyu evine dört gollü yenilgiyle uğurladı. Serik Belediye evinde tekledi, yukarıların havası değişti. Özetle bu grubun futbol kafası her hafta farklı değişimlere yelken açıyor. TFF 2 lig kırmızı grupta sekiz hafta geride kalırken kimin eli kimin cebinde vallahi belli değil. Bu gruptan her hafta değişik özel ve de sürpriz sonuçlar almaya devam edeceğiz gibi gözüküyor. Bu saptamaların ışığında kaliteli kadro yapısına sahip diye yakıştırma yaptığımız Sakaryaspor üst üste alacağı galibiyetlerle sezon başı umuduna neden sıkı sıkıya sarılmasınki…