Sakaryaspor teknik direktörü Ümit Bozkurt, Mehmet Uslu ve Mehmet Akyüz ile birlikte transfer çalışmalarını sürdürüyor, ilk imzayı Isparta 32 Spor’da üç sezonda 94 maça çıkan Abdülkerim Canlı’dan bekliyoruz.
ÖNCE TRANSFER
TAHTASI AÇILACAK
Ümit Bozkurt’lu Sakaryaspor transfer çalışmalarını sürdürüyor ancak transfer tahtası kapalı.
Sakaryaspor yönetiminin transfer yasağını kaldırması için yaklaşık 55 milyon TL ödenmesi gerekiyor.
Enes Zengin yönetimi, transfer yasağını kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Yönetim kurulu arasında toplanacak para ile transfer tahtasının bu hafta içerisinde açılması bekleniyor.
DIŞ TRANSFERDE
CANLI BAŞLANGIÇ
Sakaryaspor teknik direktörü Ümit Bozkurt, Mehmet Uslu ve Mehmet Akyüz ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor.
Ümit Bozkurt ve ekibinin 100’e yakın futbolcuyu takibe aldığı, kısa süre içerisinde listeyi minimuma indirmesi ve nihayi transferleri gerçekleştirilmesi için yönetime rapor vermesi bekleniyor.
Aldığımız haberlere göre, Ümit Bozkurt ilk olarak ümit vadeden oyuncusu Abdülkerim Canlı ile prensipte anlaştı.
Isparta 32 Spor’da üç sezonda 94 maça çıkan Abdülkerim Canlı futbola BAL’da başladı, ilk kez Sakaryaspor gibi büyük takımda vitrine çıkacak.





