Cuma akşamı 25 bin taraftar ve televizyon başındakilerin izlediği gibi bu Sakaryaspor takımının bulunduğu ligde yenemeyeceği takım yok. Daha önce de belirttiğimiz gibi ideal 11’in bozulmaması gerek. Sonrası kolay.

Dilaver’in 3 asisti ile skor 3-0 olunca Sakaryaspor, tarihi farkı da yakalayacak pozisyonları da buldu ancak 4-0 ile noktayı koydu. Savunma her zamanki gibi hatasıza yakın oynadı. Orta alan ve hücumdakiler de görevlerini yapınca seyrine doyum olmayan bir maç ve skor oldu.

Şaban Yıldırım ve Mesut Ünal ikilisine güvenimin tam olduğunu önceleri dile getirmiştim. İkisi de futbolculuklarında sporcu karakterleri son derece sağlam kişilerdi. Ayrıca Şaban Yıldırım’ın önceki yıllarda play-off deneyimi de var. Şu anda takım üzerindeki dokunuşları gözle görülür şekilde sahaya ve skora yansıyor.

Sakaryaspor’un şu andaki görüntüsü; teknik kadro-takım-taraftar-yönetim bütünleşmiş, final turunu hedefliyor. Yeşil-siyahlılar finalde kim çıkarsa çıksın yenecek ve hedefine ulaşacak güçte olduğunu belli şekilde gösteriyor.

Görünen köy kılavuz istemez.

Çark Caddesi şölenine hazırlanın…