DÜZCE’nin Akçakoca İlçesine bağlı, Sakarya ile sınır komşusu Karaburun’da kahvehane işletmeciliği yapan, torun sahibi Nuran Altay, ülkedeki siyasi kutuplaşmaya, dengesiz ve ilkesiz hizmet anlayışına isyan ederek, Bizim Sakarya Gazetesi’ne içini döktü.
Bizim Sakarya Gazetesi Yazarı Yusuf Cinal’a dert yanan Nuran Altay,” Güya Sakarya’ya hizmet konusunda imreniyoruz. Ama orada da verilen hizmetlerden memnun olmayanlar çok. Şurada Melen deresinin ötesinde bize göre hizmet var, berisinde ise hizmet yok. Bu siyasi anlayışa isyan ediyorum. İktidara gelenler, vatandaşa eşit hizmet götürmek mecburiyetinde, ama, siyasi kısır döngülerden bir türlü kurtulamıyoruz.. Şurada Ankara’ya 270 Kilometre mesafede yeşil Düzce’nin bir ilçesinin belediye başkanı, eften, püften sebeplerle gözaltına alındı ve tutuklandı. Bu hizipleşme ülkenin ve insanımızın yararına değil. Lütfen değerlerimizi kaybetmeyelim. Yasaları eşit uygulayalım.
Belediye başkanlığını CHP’li bir başkan olan Fikret Albayrak kazandı. Hazmedemediler, yazık” diyerek, bir bakıma ülkedeki duruma dikkat çekti..

0368A7F9 E627 4A39 Ba27 9122F4Fac756
Yılların iş kadını, torun sahibi Nuran Altay, Belçika’dan gelen misafirlerine özel servis yaptı.

Muhabir: YUSUF CİNAL