ABD Başkanı BİDEN 24 Nisan da yaptığı konuşmada, Ermenilerin isteğine uygun olarak, soykırım kelimesini kullandı. Hiç bir tarihi gerçeğe uymayan, belgelerin aksini söylediği, hukuki bir temeli olmayan bu iddia, siyasi bir söylemdir. Bu siyasi söylem Ermenilerden çok TÜRKLERİN, gerçekten TÜRK olanların işine yarayacaktır. Bu topluma, yıllardır anlatamadığımız bazı gerçekleri anlatma imkânı verecektir.

TÜR’KÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR. NATO İttifakı, Avrupa Birliği, Müslüman Kardeşliği, Rus veya Çin dostluğu, bunların Uluslararası ilişkiler de sürekli bir önemi olamaz. ABD Başkanının bu tutumu aslında Ülkemize karşı yapılacak topyekûn bir saldırının işaret fişeğidir. Bu günlerde kim yanımızda kim karşımızda yaşayıp göreceğiz.

HADEP, TÜRKİYE PARTİSİ DEĞİLDİR.24 Nisan da yaptıkları açıklama İHANETİN BELGESİDİR. Bu açıklamaları ile değil TÜRKLERE, KÜRT VATANDAŞLARIMIZA bile ihanet içinde olduklarını itiraf etmiş oldular.

ABD Başkanının bu ifadeyi kullanması, DÜNYA ÜLKELERİNE bu konu da ’ki haklılığımızı yeniden anlatma imkânı doğurmuştur.

Hükümet bu konuyu yok hükmünde sayıyoruz demeçleri ile geçiştiremez. Öncelikle ABD ile olan tüm siyasi, askeri, ekonomik, kültürel ve benzeri ilişkilerimiz yeniden ele almalıyız. ABD’nin tarihte ve bu gün halen devam eden soykırım uygulamaları için TBMM den acilen karar almaları gerekir. Irkdaşımız olan KIZILDERİLİLERE, AFRİKA KÖKENLİLERE, VİETNAMLILARA, IRAKLILARA uyguladıkları soykırımı gözler önüne sererek DÜNYAYA ilan etmeliyiz.

Dünya da en büyük soykırımı bu gün kendilerini medeni ve demokratik ülkeler diye tarif eden devletler yapmıştır. ALMANYA, FRANSA,İNGİLTERE,İSPANYA,PORTEKİZ,AMERİKA,KANADA, İTALYA,HOLLANDA,BELÇİKA RUSYA,ÇİN gibi ülkelerin tarihleri bu ayıpla doludur. TÜRK tarihin de soykırım denilebilecek hiçbir leke yoktur. Tersine bütün mazlum milletlere yardım ettiğimiz bilinmektedir. Bu durum, tarih kitaplarımız da ve yapılacak ulusal etkinliklerle, genç nesillerimize en doğru şekil de anlatılmalıdır.

KATLİAMI, SREBRENİTSA KATLİAMI, TATAR SÜRGÜNLERİ, AHISKA TÜRKLERİNİN DRAMI, UYGURLARIN UĞRADIĞI MEZALİM, BALKANLAR’DA, KAFKASYA DA, ORTAASYA’DA KOMİNİST DEVLETLERİN TÜRK UNSURLARA UYGULADIĞI DİNİ, MİLLİ, EKONOMİK, KÜLTÜREL OLARAK YOK ETME POLİTKALARI, IRAK VE SURİYE TÜRKMENLERİNİN ATA TOPRAKLARIN’DA YAŞADIĞI ZULÜM, TOPLUM HAFIZAMIZDAN DA DEVLET HAFIZAMIZDAN DA SİLİNMEMELİDİR.

HADEP derhal kapatılmalıdır.Uluslarası EMPERYALİZMİN VE TERÖRİZMİN AJANI olan bu kuruluşun kapatılması, aynı zaman da tarihi, coğrafi,kültürel,siyasi ekonomik, hatta ırki birlikteliğimizi olan Kürt kardeşlerimizle daha da yakınlaşmamız vesile olacaktır.

ABD’ nin maşası olan PKK nın özellikle SURİYE de ’ki varlığını ortada kaldırmak için, Suriye Hükümeti ile işbirliği yapmalıyız. HADEP’in kapatılması ve PKK’nın yok edilmesi ABD’ nin bu bölgede ’ki yiyeceği en büyük darbedir.

Başta AZERBEYCAN olmak üzere TÜRK KÖKENLİ bütün DEVLETLERLE işbirliğimizi en üst seviyeye getirmeliyiz.

ABD yıllardır bu konuda BİDEN’ın söylediği gibi düşünmektedir. Bu gün, Başkanlarına artık söyleyebilirsin dediklerine göre bir hazırlık içindeler. Bu hazırlık TÜRKLERİN ANADOLUDAN GÖNDERİLMESİ İÇİN YAPILMAKTADIR. Bu gerçeği görerek içer de ve dışarı da gerekli önlemleri almalıyız.

DEVLETİN BEKASI İÇİN SAVAŞMA ZAMANI GELMİŞTİR.Bu zamanda şahsi ve siyasi emellerini ön plana çıkaranlar GAFLET,DELALET, HATTA HIYANET içeresinde olacaklardır.

Bize bu gerçekleri tekrar hatırlattığı ve ABD nin gerçek yüzünü gösterdiği için BİDEN’a teşekkür etmeliyiz.

Sağlıklı günler dileğiyle….