Sakaryaspor play-off’a ilk ayakta veda edince beklenen oldu, başkan Cumhur Genç genel kurul kararı aldı, çekildi..

Başarıya ulaşamayan birçok başkan gibi..

9 Ağustos’ta çoğunluk sağlanamadığı için 15 Ağustos’a kilitlendik, aday yoğunluğu yaşandı..

Ebru Şallı’nın kocası bile Sakaryaspor’a aday oldu, Holding patronu..

Uğur Akkuş yeni bir Bülent Uygun modeli..

Sakarya’lı Bülent Uygun Sakaryaspor’a hem başkan, hem hoca olacaksa dünden razıyım ama ayağa kalkma adına geliştirdiği modellere dün karşıydım, bugün de karşıyım..

Geçen sene de bu görüşlerimi kendisine bizzat söyledim..

“Zamanı var” demişti..

Sakaryaspor’da çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak olan genel kurula üç gün kala Karasu’da denize girmek üzereydim, daha önce Sakaryaspor’da iki kez başkanlık yapan Halit Evin’in Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile görüşmelerini bitirdiğini ve başkanlığa aday olduğunu öğrendim..

Denizden çıktım, Halit Evin çekilmiş!.

Şaka mı bu?

Sakaryaspor başkanlığına aday olan Halit Evin, bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada yapılan yorumlar nedeniyle çekilme kararı almış..

Nasıl yani?

T54'e konuşan Evin “Son bir kaç gündür Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce'nin tavsiyeleriyle Sakaryaspor için bir girişim başlatmıştık. Takımın borçlarını, yönetimini ve mevcut durumunu da değerlendirdik. Ciddi risk alarak da yola çıkmıştık. Yönetimi oluşturma çalışmalarımızda son aşamaya gelmiştik ancak bazı haber siteleri ve sosyal medyada bizimle ilgili olumsuz yorumlar yapıldı. Bazı merciler tarafından yönlendirildiğini düşündüğümüz bu ahlaksız yorumlar nedeniyle çekilme kararı aldık. Biz Sakaryaspor için risk alarak Sakaryaspor için bir şeyler yapmaya çabalarken birileri klavye kahramanlığı yaparak şahsiyetimizle oynuyorlar. Ben bu şehirde hiç kimseye kötülük yapmadım. Sakaryaspor'un iyiliğinden ve başarısından başka da bir derdimiz olmadı. Ben bu yorumların bir tanesini bile hak etmedim. Bu yaştan sonra kalkıp kimsenin bana küfretmesine izin veremem” demiş..

İlk kez böyle bir kararsızlıkla karşılaşmış olduk, zaten yürümezmiş..

“Küstüm, ver misketlerimi” gibi bir şey olmuş..

Halit Evin’den önce başkanlık sinyali veren eski bakan Ersin Taranoğlu’na gelince..

20 sene önce spor bakanıyken tamam, şehre 17 çim saha kazandırdı, Eskişehir destanında başrol oynadı, Sakaryaspor’a MEPAŞ (Show TV) gibi güçlü bir ortak buldu, gözü kapalı verdi..

Bugün ne verecek?

Sorunu biliyorum..

Çözümü de biliyorum, demiş..

Bakan’ken bunları söylese dinlerim ama bugün Sakaryaspor’da bu sorunlara el atma sırası Seçim İşlerinden Sorumlu AK Parti Genel Başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz’a gelmiştir..

Kimse aday olmasın, Ali İhsan Yavuz başkan olsun veya yönetim yapsın..

İki ay önce söylemiş, kimse üzerinde durmamıştı..

Demişti ki Yavuz “Sakaryaspor’a parayı biz veriyoruz ama nereye gittiğini bilmiyoruz”

Tam zamanı..

Nereye gittiğini görecek çünkü başında olacak..

Biz Sakaryalılar olarak iktidarın gücüne razı olacağız, Yavuz komutasındaki Sakaryaspor ister uzaya çıksın, ister süper lige, isterse kumda oynasın, kaşığımıza ne düşerse..

Böyle yazdım diye haydi şimdi bana da sosyal medyadan yorum yağsın, ateş etsinler, bir zamanlar tatangalar gibi; “Dereli annen nereli?”

Yeter ki Sakaryaspor bir gol daha yemesin..

SANTRA HARİCİ

Uyusak rüyalar kandırıyor

Uyansak insanlar