İlk kez bir maçta kalesinde 2 gol birden gören Sakaryaspor, TFF 2.Lig’in 14.haftasında Velimeşespor’u ilk yarıda attığı gollerle eli boş uğurladı. Goller Ömer Bozan, Tahir Babaoğlu ve Oğuz Yıldırım’dan geldi.

GERİDEN GELDİ ÇARPTI BIRAKTI

Daha maçın başında 8. dakikada kalesinde şok bir gol gören Sakaryaspor, bu gole hemen karşılık verdi. Muhteşem taraftarının desteğini arkasına alan yeşil-siyahlı temsilcimiz 10’ncu dakikada Ömer Bozan’ın golüyle eşitliği sağladı. 1-1’den sonra baskısını arttıran Sakaryaspor’da 19’ncu dakikada sahneye Tahir Babaoğlu çıktı. Onur Ramazan’ın asistini boş geçmeyen Tahir Babaoğlu güzel bir golle takımını 2-1 öne geçirdi. Dakikalar 23’ü gösterdiğinde ise Oğuz Yıldırım ile Sakaryaspor farkı ikiye çıkardı ve karşılaşmada ilk yarı 3-1’lük üstünlüğümüzle sona erdi.

YENİLMEZLİĞİNİ YİNE SÜRDÜRDÜ

Skorun verdiği avantaj ile ikinci yarıda daha kontrollü oynayan ve pozisyon bulmakta zorlanan Sakaryaspor, 66’da kalesinde bir gol daha gördü. Oyuna sonradan giren Fatih Dilek’in yaptığı orta kimseye dokunmadan Sakaryaspor’un kalesine gol olunca maçta durum 3-2’ye geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Sakaryaspor, kendi sahasında Ergene Velimeşespor’u da 3-2 yenerek liderliğini sürdürdü. Sakaryaspor, aldığı bu sonuçla galibiyet serisine devam ederken, hem namağlup ünvanını korudu hem de liderliğini de devam ettirmiş oldu.

Editör: TE Bilişim