Sahasında hiç yenilgi yüzü görmeyen ve 6 maçtan tam 14 puan toplayan Tarsus İdmanyurdu karşısında deplasmanlardan beklediğini bulamayan Yeşil-Siyahlıların işi hiç de kolay değil.

İlk iki maçta puan kaybetti

Spor Toto 3.Ligi 3.Grubun zirvesini yakından ilgilendiren maç yarın Tarsus’ta oynanacak. Bu zorlu maç öncesi Sakaryaspor’un deplasmanlarda fazla etkili olamadığı ve 6 maçtan 7 gol atarken kalesinde 4 gol görerek sadece 8 puan aldığı gözlenirken rakip Tarsus İdmanyurdu’nun ise kendi sahasında ilk iki haftada Elaziz (0-0) ve Bayrampaşa ile (1-1) berabere kalması dikkat çekiyor.

Tarsus çok atıyor az yiyor

Bugün için Lider Afjet Afyon’u bir puan geriden takip eden Tarsus İdmanyurdu 26 puanın yarıdan fazlasını kendi sahasında toplarken rakip kaleleri 13 golle adeta gol yağmuruna tuttu ancak kalesinde sadece 3 gol gördü. Sakarya maçına çıkmadan önce kendi sahasında oynadığı iki maçın ardından tüm maçları 3 gol atarak kazanan Mersin temsilcisi Düzyurt, Sultanbeyli, Muğla ve Adliye’yi yendi.

HOCA DEĞİŞTİ KADERİ DEĞİŞMEDİ: Cem Cambaz’la deplasmanlarda umduğunu bulamayan Sakaryaspor her hafta kadroda değişiklik yapan yeni hocası Tuncay Şanlı ile de beklediği başarılara imza atmaktan uzak bir görüntü verse de bugün hava yolu ile Tarsus’a puan için gidecek.
 

Editör: TE Bilişim