PARA DA SORUN YOK

TFF’deki dosyalar ve yapılacak transferler için Sakaryaspor yönetimi hiç mi hiç dert etmiyor. Sezon başından beri Yeşil-Siyahlı kulübe 20 Milyona yakın kaynak akıtan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin şampiyonluk adına yine devreye gireceği ve gereken parayı yine bulacağı iddia ediliyor..

FORVET VE 10 NUMARA

TFF 2.Ligi Kırmızı grubunda yenilgisiz lider bulunan Sakaryaspor’da uzun süredir gizliden sürdürülen ara transfer çalışmalarında artık sona geliniyor. Forvet hattına ve orta sahaya transfer düşünen, Sinan Kurumuş, Erhan Şentürk, İlyas Kubilay, Doğan Ateş, Bahattin Köse ve Timur Kosovalı gibi önemli isimlerle görüşen yönetim, daha çok birinci lig ayarında futbolcu arıyor. Belirlenen isimlerle yapılan ön görüşmelerle ilgili net bilginin yeni yılda ara transfer döneminde verilmesi bekleniyor.

GÖNDERİLECEKLER DE VAR

Sakaryaspor’da bazı futbolcular ile yollar ayrılacak. Kadroda olan ancak forma şansı bulamayan bazı futbolculara oynamaları için kolaylık gösterileceği iddialar arasında. Bir yandan transfer temasları kuran yönetim, diğer yandan da transfere engel olan dosyaları çözmek amacında. Bu sebeple 3 Milyon TL’lik kaynak arayışı var. Bu arada kulübe gelen en yeni dosyanın sahibi Çağrı Ortakaya oldu. Tecrübeli futbolcu, 1 Milyon 200 bin TL’lik alacağı için Federasyona başvurdu. 

Editör: TE Bilişim