Geçen hafta İçişleri Bakanlığı’nın açıkladığı yasak sonrası Olağanüstü Genel Kurul olmayınca Yeşil-Siyahlı yönetim toplanarak yeni yol haritasını belirleyecek. Toplantı bugün kulüp binasında olacak.

EKŞİ KESİNLİKLE OLMAYACAK

Zirveye yaklaşan Sakaryaspor’da olağanüstü genel kurul kararının ardından İçişleri Bakanlığı’nın açıkladığı yasak sonrası yeşil siyahlı yönetim bugün toplanarak yeni yol haritasını belirleyecek. Yönetime yakın kaynaklar başkan Cevat Ekşi’nin göreve devam etmeme kararı alması durumunda yönetim içinden belirlenecek bir ismin başkanlık görevini üstlenerek yol devam etmesi bekleniyor. Öte yandan genel kurul için adaylığını açıklayan Hüdaverdi Bahadır’ın yapılması beklenen toplantı sonrasında başkan olarak yönetim kurulunun başında olmaya devam edeceği gelen bilgiler arasında.

YÜZLER GÜLMEYE BAŞLADI

2. Lig Kırmızı Grup'ta 12. Hafta maçları tamamlandı. Sakaryaspor lider Eyüpspor'la 9 olan puan farkını 6'ya düşürdü. Sakaryaspor deplasmanda karşılaştığı Pendikspor'u 2-0'lık skorla geçerek 3'te 3 yaptı. Lider Eyüpspor ise deplasmanda Turgutluspor'a 2-1 mağlup oldu. Alınan bu sonuçlarla yeşil-siyahlılar liderle 9 olan puan farkını 6'ya indirince hem haftalardır eleştirinin hedefindeki Yeşil-Siyahlı yönetim hem de üzüntüden kahrolan taraftarların yüzü güldü morali yerine geldi. Bu durum en fazla takım ve kulüp için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Hüdaverdi Bahadır ve arkadaşlarını sevindirmiş oldu.

Editör: TE Bilişim