Önce iftar

Sakaryaspor'da keyifler yerine geldi. Karabük maçı öncesinde kulüp başkanı Cevat Ekşi ve başkan yardımcısı İdris Caymaz futbolculara, Serik Belediyespor maçının prim ödemelerini Rüstemler'de futbolcularla yaptığı iftar sonrası gerçekleştirdi.

Yeşil siyahlı temsilcimiz Sakaryaspor'un Başkanı Cevat Ekşi, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile görüştükten sonra Karabük maçı öncesinde yönetim kurulu üyesi İdris Caymaz ile birlikte Rüstemler Tesisleri'ne gelerek futbolcularla iftar yaptı.

Sonra primler

İftar sonrasında da Serik Belediyespor maçının primleri futbolcular ve teknik heyete dağıtıldı. Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi ve yönetiminin önümüzdeki hafta Turgutlu deplasmanı öncesinde de futbolculara peşinatların ödeyerek futbolcuların Play-Off maçlarına kafalarının rahat çıkmalarını sağlamak için görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Yüce güveniyor

Başkan Cevat Ekşi, futbolcularla iftar yaptıktan sonra Rüstemler Tesislerinde futbolcular ve Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile Serik Belediyespor maçı öncesi yaptığı gibi görüşme gerçekleştirdi. Ekşi'nin futbolculara yönetim ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin kendilerine güvendiklerini söylediği belirterek 'Serik'deki maç gibi oynarsanız bizim önümüzde kimse duramaz' dediği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim