2021-2022 Futbol Sezonuna yeni yönetim, yeni teknik heyet ve sil baştan yenilenen futbolcu kadrosuyla girmeye hazırlanan Sakaryaspor’da şimdi gözler sahaya çevrildi. Hazırlık maçları bekleniyor. Yeşil-Siyahlı taraftarlarda takımı merak ediyor ve Samsunspor maçına kilitlendi.

Önce fikstür çekimi var

Yeni sezon öncesinde kadrosunu şekillendiren ve büyük bir heyecanla bugünkü fikstür çekimini bekleyen Sakaryaspor’lu futbolcular, ilk hazırlık maçlarına 29 Temmuz perşembe günü çıkacaklar. Rakip Birinci Lig takımlarından Samsunspor olacak. Teknik Direktör Ercüment Coşkundere bu ilk sınavda formayı hazır olanlara verecek. Birinci etap kampını tamamlayan ve ikinci etap çalışmalarına yine aynı yerde başlayan Sakaryaspor’da hazır olan yenilerin tamamı gözden geçecek.

İkinci maç Tarsus’la

Bugün Samsunspor ile Bolu’da yapılacak olan hazırlık maçında Kovid olan Serkan Odabaşoğlu ve Furkan Köse, hafif sakat olan Savaş, Hurşit ve Umut ile Almanya’da olan ve Ali Özgün’ün forma giyemeyecekleri düşünülüyor. Ankara/Kızılcahamam kampını 29 Temmuz’da Samsunspor, 31 Temmuz’da da Tarsus İdman Yurdu ile yapacağı iki hazırlık maçıyla tamamlayacak olan Yeşil-Siyahlılar, 1 Ağustos pazar sabahı çıkacağı idmandan sonra Bolu/Abant’a gidecekler.

Editör: TE Bilişim