Kötü gidişata dur demek adına sezon başında galibiyetler ve paket primler üzerinden Yeşil-Siyahlı yönetimle pazarlık yapan futbolculara alınan başarısızlıklar sonrasında gereken ceza da verilmeli.

MÜKAFATI VARSA CEZA DA OLMALI

Sezon başında flaş transferler yaparak şampiyonluk kadrosu kurma adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Sakaryaspor’da yüzler gülmüyor. 5 haftadan alınan 6 puanla 13.sırada yer alan Yeşil-Siyahlılarda Başkan Cevat Ekşi ve ekibi takıma maddi sıkıntı yaşatmazken art arda gelen başarısız sonuçların faturası kulübe manevi olarak ağır oluyor. Her galibiyete 5 Bin TL prim koyan ve 5 galibiyete de 10 Bin TL artı ekstra prim veren Yeşil-Siyahlı yönetim acil eylem planı olarak uçup giden puanların faturasını da gerekiyorsa hocaya gerekiyorsa takıma kesmeli.

KONYA PRİMLERİ HEMEN ÖDENDİ

Geçmiş dönemlerde her başarısız sonuçların ardından paralarını alamadıklarını hatırlatan ve maddi sorunları sebep olarak ortaya koyan Yeşil-Siyahlı oyuncuların ligin ilk haftasında kazandıkları 1922 Konyaspor maçının primleri o hafta içinde hesaplarına geçmişti. Peşinatlarını da alan Sakaryaspor’lu oyuncuların son dört haftada kaybettikleri 9 puanın hesabını da verme zamanı geldi de geçiyor. Yeşil-Siyahlı yönetimin bir an önce teknik heyet ve oyuncularla bir araya gelerek taraftarların özlediği sonuçlar için çareler üretmeli. Aksi halde sonuç yine hüsran olabilir.

Editör: TE Bilişim