. S.Yıldızlar (B) takımı da dördüncülük kazanınca Kulüp olarak aynı ligde 2 Kupa birden kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

SIRALAMAYI TAHMİN ETMİŞTİK

Bizim Sakarya Gazetesi Spor Servisi önceki hafta Perşembe günü oynanan maçlardan sonra yaptığı haberde Ligdeki sıralamayı tam olarak tahmin etti, sıralama aynı şekilde oldu. Küçük Erkekler Basketbol Lig’inde ikinciliği Fatih Ortaokuluspor kazanırken Özel Işık Kolejispor üçüncü,Sakarya Yıldızlar Basketbolspor (B) takımı dördüncü oldu.

S.YILDIZLAR GARANTİLEMİŞTİ

Dört takımın mücadele ettiği Play-Off grubunda maçlar tek devreli lig usulüne göre yapıldığı için S.Yıldızlar Basketbolspor (A) takımı son maçına 2 maçını kazanan ve şampiyonluğu garantilemiş takım olarak çıktı. S.Yıldızlar (A) son maçını Ö.Işık Kolejispor ile oynadı ve 71- 39 kazandı. Diğer Maçta Fatih Ortaokuluspor , S.Yıldızlar Basketbolspor’u (B) 69-35 yendi.

GÖRKEMLİ KUPA TÖRENİ

Takımlar Kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, S.Yıldızlar Kulübü Başkanı Ayhan Önenoğlu, Basketbol Federasyonu Sakarya Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev ve Basketbol Hakem eğitmeni Çağrı Muti’nin elinden aldılar.

KUPA BABANNEYE

Törende S.Yıldızlar takımından Ferudun’un babaannesi Ayten Cömert özel davet ile sahaya inerek takıma başarı belgelerini verdi. Basketbolcular kazandıkları Şampiyonluk Kupasını Ayten teyzelerine armağan etti. Son derece duygusal anların yaşandığı görüntüler büyük alkış aldı. Müsabakalar sonunda Şampiyon olan takım 27-31 Mart’ta Düzce ‘de yapılacak Bölge Birinciliğinde ilimizi temsil edecek. 

Editör: TE Bilişim