“Bu takımla ligde iki maça çıktım, ne gol atabildik, ne de gol yedik ama Kırşehir’i deplasmanda yeneceğiz”

FUTBOLCULARDAN SÖZ ALDI

Kırşehir hazırlıklarını Rüstemler’de tamamlayan Sakaryaspor teknik patronu Suat Kaya ilk galibiyeti Kırşehir deplasmanından getireceklerini söyledi. Bu önemli deplasman öncesi futbolculardan 3 puan sözü aldığını söyleyen Kaya “Bu takımla ligde iki maça çıktım, ne gol atabildik, ne de gol yedik. Çocuklarla bir çıkış yolu bulmamız gerektiğini haftaboyunca konuştuk, bugün yola çıkacağız, cumartesi günü de 3 puanla Sakarya’ya döneceğiz” dedi, yarına kilitlendik.

FUTBOLCULARA ÖDEME BUGÜN

Sakaryaspor Basın Sözcüsü Mehmet Demir “Futbolcularımızın ödemeleri yönetim kurulumuz tarafından Cuma günü yapılacak. Yönetimimize dahil olan arkadaşlarımıza bu konudaki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca alınan karar doğrultusunda deplasman maçlarımızın gideri tamamen yönetimdeki isimler tarafından sırayla karşılanacaktır. Bu bağlamda hafta sonu oynayacağımız Kırşehirspor mücadelesinin deplasman giderlerini Engin Sipahi ve Adem Dursun karşılayacak, bir sonra ki Bandırma deplasmanı masraflarını Murat İçduygu karşılayacak” dedi.

Cezası bitti

Kupada ve Ankara Demirspor maçında yoktu, cezası bitti. Tuzla maçında gördüğü kırmızı kart sonrası iki maç ceza alan Berkaycan Değirmencioğlu Kırşehir deplasmanında ilk 11’de sahaya çıkacak.

Yaser belki

Cumartesi günü forvette kim oynayacak? Teknik patron Suat Kaya ilk 11’de Berk İsmail ile Yaser arasında gidip geliyor ancak Sakaryaspor’da beklentilerin uzağında kalan forvet Yaser Hacımustafaoğlu Kırşehir deplasmanında golle tanışmak istiyor.

Yolculuk başlasın

Aydın Yılmaz ve Ferit’in sakatlığı sürüyor, Ümit Yasin, Özgür Kedikli, Zeki Korkmaz ve Umut Sözen cezalı.

2 SAKAT, 4 CEZALI

Yarın saat 15.00’te deplasmanda oynayacağımız Kırşehir maçına bugün Rüstemler’den kulüp otobüsüyle hareket ediyoruz. Kupa maçında sakatlanan tecrübeli stoper Bekir İrtegün’ün Kırşehir maçında oynayabileceği ifade edilirken Aydın Yılmaz ve Ferit’in sakatlığı devam ediyor. Tuzla maçında kırmızı kart gören Berkaycan Değirmencioğlu’nun iki maçlık cezası biterken Sakaryaspor’da Ümit Yasin, Özgür Kedikli, Zeki Korkmaz ve Umut Sözen ise cezalı olduğu için Kırşehir’de olmayacak. 

Editör: TE Bilişim