TFF ile görüşme

Sakaryaspor yönetimi transfer yasağının çözümü için TFF nezdinde çalışmalara başladı. Yeşil siyahlı kurmaylar öncelikli olarak Alişen Kandil dosyasını halletmeye çalışacak. Bu dosyanın halledilmesinden sonra sırada Şaban Yıldırım ve Serkan Odabaşoğlu dosyaları çözüme kavuşturulacak.

Zaman yok

Ligin ikinci yarısının başlamasına artık bir gün kalmışken Sakaryaspor hala transfer yasaklarıyla boğuşuyor. Geçtiğimiz hafta üst üste gelen dosyalarla neye uğradığını şaşıran Sakaryaspor yönetimi bir anda kucağında 4 milyon TL’ye ulaşan bir ödeme buldu. Teknik Sorumlu Serdar Bozkurt’un 4-5 takviye istediği yönetim, Misli.com 2. Lig 21. Haftasında oynanacak Eyüpspor mücadelesine kadar transferleri yetiştirmek istiyor.

Serkan dosyası ötelenecek

Geçtiğimiz sezon Sakaryaspor forması giyerken 200 bin TL alacağı olmasına rağmen Hekimoğlu Trabzon takımına transfer olarak 240 bin TL bonservis getirisi sağlayan Serkan Odabaşoğlu dosyasına itiraz dilecek. TFF Tahkim kuruluna yapılacak itiraz doğrultusunda dosyanın ödemesine erteleme talep edecek Sakaryaspor’da beklenti Serkan Odabaşoğlu dosyasının transfer tahtasını engellememesi yönünde.

Dosyalar çözülemezse ne olacak?

Sakaryaspor’da yönetimin en büyük korkusu Alişen Kandil, Serkan Odabaşoğlu ve Şaban Yıldırım dosyalarının halledilememesi ve bütün cezaların bu dönemde ödenmek zorunda kalınması. Yapılacak başvurudan olumlu sonuçlar alınamaması durumunda hem transfer tahtasının açılabilmesi hem de oyuncu transferi için yaklaşık beş milyon TL kaynak oluşturmak zorunda kalacak.

Editör: TE Bilişim