KAPTAN’DAN ACI GERÇEKLER

Spor Toto 2.Lige düşen Sakaryaspor’da kaptan Levent son 3 sezonun kısa özetini ortaya dökerken birçok acı gerçeği bir kez daha gözler önüne serdi ve yanlışlarla dolu bir dönemi ortaya koydu. Kaptan Levent Demiray, Hüseyin Kalpar’ın PTT 1.Liginde sezon başında gönderilmesinden bugüne kadar yaşanan tüm olumsuzlukların altını çizerken Sakaryaspor’u yapılan yanlışların uçuruma taşıdığını da onaylamış oldu.

ŞAMPİYON OLUNCA ŞAŞIRDIK

Şaban Yıldırım’la Spor Toto 2.Liginden Play-Off maçlarından şampiyon olarak PTT 1.Ligine çıkan Sakaryaspor’da Halit Evin başkanlığındaki yönetimin gelen şampiyonluğun kıymetini bilemediğini ve doğru değerlendiremediğini de değinen Levent Demiray “ O şampiyonluk rüya gibi bir şeydi. Doğru kullanılmadı ve transfer yasağı açılmadı. Üstüne üstlük bir de Şaban Yıldırım gönderildi. Yanlıştı” diye konuştu.

TARAFTARLAR HEP HAKLIYDI

Sezon başında Necmettin Sert gibi bir teknik adam olsaydı Sakaryaspor’un bugünkü duruma daha farklı olabilirdi diye görüş ortaya koyan Levent Murat Bölükbaşı’nın iki ay önceden sezonu açmasını da doğru bulmadığını söyledi. Bu dönemde 12 hazırlık maçı yapıldığına dikkat çeken kaptan “ Yanlış idmanlarla gençlerde çöktü.Sakatlıklar yaşandı” derken taraftarların otobüs baskınını dahi haklı bulduğunu belirtti.

Editör: TE Bilişim