SÜRPRİZ İSİMLERDE KATILDI

Önceki akşam Elegant Restorantta Sakaryaspor’un kötü gidişatına dur demek için çözümler üretmek için Erdinç Şehit’in önderliğinde ikinci kez bir araya gelen oluşumculardan nihai karar çıkmadı. İkinci kez yapılan toplantıya bu kez eski başkanlardan Ömer Yazıcı ve eski yöneticilerden Gültekin Oba’da katıldı.

YENİ YÜZLER BULUNACAK!

Gece geç saatlere kadar süren toplantıda eski başkanlardan Bülent Yılmaz, Recep Hacıeyüpoğlu,Erdal Taşkın gibi isimlerin yanı sıra eski yöneticiler Hüseyin Aktürk, Erdinç Şehit, Rıdvan Duran, Metin Dirim, Yavuz Köprülüoğlu’da hazır bulundu ve yeni oluşacak yönetime yeni yüzler bulunmasını tavsiye ettiler.

TOP YEKÜN HAREKET VAR

Yapılan uzun görüşmelerde Sakaryaspor’un içinde bulunduğu durumdan acil olarak çıkarılması için harekete geçmek için ortak akıl üretmek ve tam destek olmak önceliği toplantıya hakim olduğu da gözlendi. Oluşumcuların tamamı fikir ve hareket birliğinin şart olduğunu da öne sürdüler ve ortaya koydular.

DIŞARIDAN DESTEK DE VAR

Geçen haftadan sonra önceki akşam gerçekleşen toplantıda bir grup oluşumcunun ise yönetime girmenin şart olmadığı oluşacak yeni bir yönetimi de dışarıdan destek olunmasının Sakaryaspor’luluk gereği olduğu da vurgulandı. Hatta bir ara Büyükşehir Belediyesinin de destek vereceği bir oluşumdan söz edildi. 

 

Editör: TE Bilişim