NERDE ESKİ YÜRÜYÜŞLER?

Adapazarı Atatürk Stadına, saat 14.30’daki yürüyüş ile başlayan Sakaryaspor taraftarları, çark Caddesinden stada gelirken eski kalabalık görüntülerini mumla aradı. Halk bu yürüyüş esnasında destek verse de daha önceki yürüyüş kortejinden eser yoktu. Sayıları 2 bini bulan yeşil siyahlı taraftarlar, Atatürk Lisesinin arasındaki askeriye sokağından maça geçti.

GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Tribündeki yerini alan Sakaryasporlu futbolcular, burada futbolcularına ve başkan Metin Doğrucan’a büyük sevgi gösterisinde bulundu. Özellikle seneye yaş kontenjanına takıldıkları için oynamayacak olan kaptan Levent Demiray’a, kaleci Harun Avgın ve futbolcu Selim Çatalbaş’a gösterilen ilgi onların göz yaşlarını akıtacak kadar son derece duygusal idi.

MEŞALEYE İZİN VERMEDİ

Maç öncesinde, TFF temsilcisi Ahnmet Tolunay ile protokol tribünü önünde ayak üstü bir görüşme yapan Sakaryaspor tribün liderleri, son maç olması nedeniyle maçın temsilcisinden meşale yakılmasını istedi ancak bu kabul görmedi. Aksine, TFF Temsilcisi, küfür de edilmemesini isterken, meşalelerin ise ancak maç bittikten sonra yakılabileceğini söyledi.

DEVRE ARASI ŞOVU

Tatangalar ve Sakaryaspor’un diğer taraftarları bu sözünü tuttu. Maçın bitimine kadar meşale yakmazken, zaman zaman edilen küfürler, bu güzel tabloya hiç yakışmadı. Maç boyunca futbolculara büyük destek veren taraftarlar, devre arasında futbolcuları tribüne çağırırken, hep birlikte Sakaryaspor lehine şarkılar söyledi.

SAHAYA GİRMEYE İZİN YOK

Lige galibiyet ile veda etmek isteyen futbolcular bunun yerine 1 puan alarak veda edince taraftarlara ve özellikle de günün anlamına binaen Annelere bu galibiyeti armağan etmek istediler ama olmadı. Futbolcu-Taraftar dayanışması maç bitimi de devam ederken, maç sonunda sahaya girmek isteyen taraftarlarımıza polis izin vermedi.  

Editör: TE Bilişim