İlk yarıda vanspor oynadı

Misli.com 2. Lig 24 hafta maçında Sakaryaspor sahasında Vanspor'u konuk etti. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmaya iki takımda dengeli başlarken dengeleri bozan taraf konuk takım Vanspor oldu. Kırmızı-siyahlılar maçın 4'üncü dakikasında Oktay Aydın ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda beraberliği yakalamak isteyen Sakaryaspor Berk İsmail ile gole çok yaklaşsa da top direkten geri döndü ve ilk yarı Vanspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda Sakaryaspor

İkinci yarıya daha istekli başlayan Sakaryaspor 53, dakikada istediği golü buldu. Yeşil-siyahlılar Nuri Fatih Aydın ile bulduğu golle durumu 1-1'e getirdi. İki takımda maçta üstünlük kurmaya çalışırken Sakaryaspor'un bir topu daha direkten döndü. Maçın geri kalan kısmında başka gol sesi çıkmayınca, karşılaşmanın sonucu tabelada 1-1 yazdı ve Yeşil-Siyahlılar puanını 42 yaptı, averajla aynı sırada kaldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan maçta Nuri Fatih’in golü sonrasında Muhammet Reis olmak üzere takım Gara şehitlerimizi unutmadı ve asker selamıyla saygı gösterdi.

Editör: TE Bilişim