HAFTASONU NETLEŞECEK
YEŞİL-Siyahlılar'ın bir an önce hak ettiği Süper Lig'e çıkması için elinden gelen bütün desteği vereceğinin altını tekrar çizen Gaziantepspor'un Sakaryalı Teknik adamı Bülent Uygun, Lig TV Yönetim Kurulu Başkanvekili Şansal Büyüka ile görüştüklerini ve Cumartesi günü oynayacakları Beşiktaş maçının ardından İstanbul'da kalıp Hakan Şükür ile durum değerlendirmesi yapacaklarını bildirdi.
REKLAMA İHTİYACIM YOK
DÜN gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hamdi Yuluğ'u telefonla arayıp, oluşum çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Uygun, kimsenin karamsarlığa kapılmasına gerek olmadığını ifade ederek, "Sakaryaspor Türkiye'de marka değeri olan ender spor kulüplerindendir, asla sahipsiz kalmaz" dedi. Hakkında 'Sakaryaspor üzerinden reklam yapıyor' ifadelerine de içerleyen Uygun, "Benim reklamla ne işim olur. Tek amacım memleketimin takımına destek sağlayabilmek" diye konuştu.
TOÇOĞLU ÖNDER OLSUN
YÖNETİM oluşturulması için görüştükleri bir kaç isimden olur aldıklarını da anlatan Bülent Uygun, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun da kendilerine bu süreçte önderlik yapıp, destek olmasını istedi. Sakaryaspor'un içinde bulunduğu durumdan kurtulması öyle abartılacak rakamlara ihtiyacı olmadığını da savunan Uygun, Pazar günü Tepecikspor maçını izlemeye gelebileceğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim