MAKAMDA ZİYARET: Sapanca Gençlikspor'da forma giyen oyuncular, Kulüp Başkanı Mehmet Alpay, Genel Kaptan Fatih Akal, antrenör Osman Başer eşliğinde Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu'yu makamında ziyaret etti. Başkan Uslu'nun kendilerine eşofman, forma ve spor ayakkabısı yardımında bulunmasından dolayı teşekkür ziyaretinde bulunan Sapanca Gençliksporlular, sezon sonunda şampiyonluğu ilçeye getireceklerinin sözünü verdi.
BAL'A ÇIKIN YETER: Ziyarette futbolcu ve yöneticiler, takıma spor malzemesi yardımında bulunan Başkan Uslu'ya üzerinde ismi yazılı 54 numaralı forma ile eşofman hediye etti. Takımın bu güzel jesti karşısında duygulandığını belirten Uslu, "Bölgesel Amatör Lig'e çıkın size o zaman daha büyük sürprizlerim olacak" dedi. Konuşmasında yönetime, teknik heyete ve oyunculara da teşekkür eden Uslu, "Asla centilmenliği elden bırakmayın" diyerek tavsiyede bulundu.
JESTE JESTLE KARŞILIK: Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Alpay ise, takım olarak hedeflerinin sezon sonunda Bölgesel Amatör lig'e çıkmak olduğunu kaydederek, Belediye Başkanı İbrahim Uslu'nun kendilerine verdiği maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür etti. Ziyaretin ardından Başkan İbrahim Uslu, yönetici, teknik heyet ve futbolculara Eker Lokantası'nda yemek vererek jestte bulundu.

Editör: TE Bilişim