DÜN BASINA AÇIKLAMA GELDİ

Oluşumculardan dün yazılı açıklama gelirken “Mevcut Yönetimin de bu haliyle göreve devam edip etmemesi, Genel Kurul kararı alıp almaması,yeniden Yönetime talip olup olmaması kendi takdir ve tasarruflarında olan bir konudur.Bu anlamda, hepimiz,1965’ten bugüne gelen şehrimiz kulübünün hangi Lig’de olursa olsun ,sportif mücadelesine asıl kimliği ve mevcut yapısıyla devam etmesi gerektiği ,Sakarya şehri var olduğu sürece bu kulübün de yaşaması ve yaşatılmasının ortak amaç edinilmesi düşünülmüştür” denildi.

ŞİMDİ GÖZLER DOĞRUCAN’DA

Son sezonlarda sürekli bir alt kümeye doğru yol alarak taraftarlarını üzen Sakaryaspor’un bu kötü gidişatını durdurma adına ortaya çıkan yeni oluşumcular önceki akşam üçüncü kez bir araya geldi ve Yeşil-Siyahlı kulübü ortada bırakmama görüşünde birleşti. Bugün için Sakaryaspor’un bir yönetimi olduğuna da işaret eden oluşumcular Metin Doğrucan’ın olağanüstü bir Genel Kurul kararı alması halinde ancak yönetime talip olacaklarının da altını çizdiler.

BAŞKAN VE YÖNETİMİ TAMAM

Sakaryaspor’un eski başkanlarından Recep Hacıeyüpoğlu ve Bülent Yılmaz’ın da içinde bulunan Erdinç Şehit, Hüseyin Aktürk, Ergün Özkan, Tacettin Koç ve Abdullah Şen’in ortak görüşü olarak ortaya konan düşünce içinde güçlü ve sağlıklı bir yönetimin oluştuğu belirtilirken bu yönetime girmek isteyenlerin sayısının da hayli kabarık olduğuna işaret edildi. Başkan olarak Muzaffer Güneş ve İbrahim Şahin ismi öne çıkarken her şartta oluşumun bir liste yapacağı bildirildi.

Editör: TE Bilişim