Kayalar unutulmadı

Turnuva başlangıç müsabakasına çıkan her iki takım ve komite yakın bir zaman önce elim bir trafik kazası sonucu 11 yaşındaki çocuğu ile birlikte hayatını kaybeden, 2.OSB müdürlüğünde 10 numarayı giyen Tezcan Kayalar anısına saygı duruşunda bulundular.

Finaller 12 Haziran’da

Dokuzuncusu icra edilen kaymakamlık turnuvası bu yıl  A-B-C-D  guruplarından olup her gurupta dörder takım mücadele edecek. Yaklaşık 25 gün sürecek turnuvanın final müsabakası 12 Haziran’da yapılması planlandı.

Protokol

tam kadro

Turnuvanın açılışında, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan’a başta Hendek İlçe Emniyet Müdürü Metin Çetgeroğlu,  Hendek Jandarma Garnizon Komutanı Üst. Hasan Dağcı, Hendek gençlik ve Spor ilçe müdürü Hüdaverdi  Bahadır, Hendek Orman İşletme Müdürü  Selçuk Yıldız, Hendek postane müdürü Muhsin Yağan, Ak Parti Hendek İl genel meclisi üyesi Adem Öz, ve kaymakamlık yazı işleri müdürü  A.Osman Baloğlu eşlik ettiler.

Sonunu beklediler

Hendek Orman işletme Müdürlüğü  bahçesindeki  turnuva,  her zaman ki gibi yine  halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ancak sahanın fiziki olarak küçüldüğü buna mukabil futbolcu sayısının 7 şerli olması  heyecanı biraz tırpanlamış. Bayanlarında yoğun ilgi gösterdiği  müsabakaları turnuvayı düzenleyen ev sahibi Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek ilçe Emniyet Müdürü Metin Çetgeroğlu, Hendek Jandarma Garnizon komutanı Üst. Hasan Dağcı, müsabakaları sonuna dek izlediler.

Tadı başka!

Turnuvanın ilk müsabakasında Baytaş İnşaat-Asayiş Hizmetleri  karşı karşıya geldi. Baytaş  ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı,ikinci yarının hemen başında bir penaltı kazanan Baytaş atışı gole çevirdi ve  skoru 2-0 yaptı.  Asayiş Hizmetleri takımı ikinci yarıda kazandığı penaltı atışını Bülent’in  ayağından gole çevirerek skoru 2-1’e getirdi. Gecenin ikinci müsabakasında  Hayatsu-Saski takımları karşı karşıya geldiler. Bol gollü geçen müsabakayı Hayatsu takımı 6-2 kazandı. 

Editör: TE Bilişim