Sakaryaspor, TFF 2.Lig’in 16’ıncı haftasında bugün deplasmanda Turgutluspor ile karşı karşıya geldi.. Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda oynanan karşılaşmada her iki takıda bir çok pozisyona girmesine rağmen gol sesi çıkmadı. Yeşil Siyahlılar şampiyonluk yarışında rakiplerin neredeyse tamamının puan kaybı yaşadığı haftada fırsatı iyi değerlendiremedi. 7 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Stat:Turgutlu 7 Eylül

Hakemler: Raşit Yorgancılar, Arif Dilmeç, Kerem İlitangil, Ramazan Doğanay

TURGUTLUSPOR: Ozan Oruç, Utku Gök, Özgür Özdemir, Sinan Büyüksakarya, Hamit Kulya, Hakan Turan, Emre Keskin, Serhat Kot, Osman Gençal, Mutlu Doğan, Sarper Çağlar
T. Direktör: Atilla Gerin

SAKARYASPOR: Furkan Köse, Çağlayan Menderes, Ümit Kurt, Oğuz Yıldırım, Onur Karakabak, Oğuz Kocabal, Serkan Odabaşoğlu, Ömer Bozan, Hurşit Taşçı, Ozan Sol ve Tahir Babaoğlu
T.Direktör: Ercüment Coşkundere

'Kimse panik yapmasın'

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 16. haftasında deplasmanda Turgutluspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Sakaryaspor teknik direktörü Ercümend Coşkundere, "Kimse panik yapmasın" dedi.

Sakaryaspor teknik direktörü Ercümend Coşkundere, Turgutluspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Kimsenin panik yapmamasını, hala lider olduklarını belirten Coşkundere, "Çocuklar ellerinden geleni yaptılar. Sahada emek veren herkese teşekkür ederim. Kimse panik yapmasın, biz hala lideriz. Daha çok çalışacağız, daha çok çabalayacağız, eksiklerimizi kapatacağız ve biz şampiyon olacağız. Puan farkını açmak için böyle fırsatlar önümüze daha çok çıkacak. Bu sefer olmadı bir dahakine olacak." diye konuştu.

Editör: TE Bilişim