Acilen çözüm yolları  bulunup kulübü güvenilir bir başkana teslim etmemiz gerek” dedi.
Sakaryaspor’un kongrelerinin salonlarda değil statlarda yapılması gerektiğini savunan Tuncer Tepe, “Kulübe üye bedelini yükselterek insanları uzaklaştırdılar. Oysa herkesi Sakaryaspor’a çekebilmek adına üyelik bedeli düşürülmelidir" ifadesini kullandı.
Takımın bu durumlara düşmesine çok içerlediğini kaydeden Tepe, kulübün borç batağına sürüklenmesini eleştirdi. Tepe, “Aziz Duran döneminde borçlar yapılandırılmıştı ancak ödenmedi” diyerek gelir gider tablosunun gözden geçirilmesini istedi.
KAYYUMLARLA OLMAZ
12 OCAK Cumartesi günü toplanan ancak 47 kişilik imza elde edilemediği gerekçesiyle iptal edilen Olağanüstü Genel Kurul’da yaşananların başında Yeşil-Siyahlı kulübün Efsane Başkanı Tuncer Tepe geliyor. Tepe, Sakaryaspor’un artık kayyumla veya başka olmadık işlerle uğraşacak zamanı bulunmadığına dikkat çekti ve “Sakaryaspor Derneği en kısa sürede tekrar seçime gitmeli” dedi.
ÜYELİK SİSTEMİ YANLIŞ
SON genel kurullarda çarpık görüntülerin yaşandığına dikkat çeken Tuncer Tepe, üyelerin Genel Kurul Salonu’nda olmasına rağmen kongrenin açılmadığına ve seçim Divanının oluşturulmadığını kaydetti. Tepe “Böyle kongre olmaz. Tablo Sakaryaspor'a hiç yakışmadı. Sakaryaspor'a, kongreleri salonlarda değil, statta yapabilecek üyeler kazandırılmalı. Üyelik sistemi değiştirilmeli" diye konuştu.
KAHRAMAN İLAN EDİLDİ
ESKİ  Büyükşehir Belediye eski Başkanı Aziz Duran'ın kulübü MEPAŞ'tan alırken âdeta kahraman ilan edildiğine dikkat çeken Efsane Başkan, "Azizi Duran, bir süre sonra kulüp belediyeye yük oldu gerekçesiyle kurtulmak istedi. Hemen bir tüzük hazırlattı. Kulübün Maliye ve SGK'ye olan borçlarını yapılandırdı. Fakat o yapılandırılan borçlar ödenmedi ve borç hanesi giderek büyüdü" dedi.
EVİN DEVAM ETMELİYDİ
GEÇMİŞE dönmenin kimseye bir yarar getirmeyeceğinin de altını çizen Tepe’ye göre, son dönemde Sakaryaspor’a gündem oluşturan Halit Evin’in Cumartesi günü yeni bir liste yapması gerekiyordu. Tepe “ Evin mademki böyle bir harekete girdi ara transfer dönemini yararlı kullanma adına kendi başkanlığında güçlü bir ekip yapmalıydı. Yapmamakla hata etti” eleştirisinde bulundu.
DÜŞÜRMEK Mİ İSTİYORLAR?
“SAKARYASPOR'UN kayyuma gitmesi demek transfer döneminin kapanması ve bu takımın küme düşmesini kabullenmek demektir” diyen Tuncer Tepe, Yeşil-Siyahlı kulübün artık normale dönmesi gerektiğini ve bunun için de öncelik olarak güvenilir bir başkana ihtiyaç duyulduğunu savundu.

Editör: TE Bilişim