17 Haziran Cumartesi günü iş başına gelen 25 kişilik İsmail Gürses yönetimi Bayramda bile bir araya gelemedi görev bölümü yapamadı. Başkan Gürses para vermiyor diye birçok ismi liste dışı bırakmıştı ancak yenilenen yönetimden bugüne kadar ne ses var ne seda ne de para.

ADAM BAŞI 100 BİN TL YETER

Geçen sezon şampiyonluk sevinci yaşayan Sakaryaspor yönetiminde Belediye dışında yönetim içinde en fazla parayı veren Şerafettin Özgüllü gibi isimleri dışarıda bırakan İsmail Gürses’in yeni oluşturduğu yönetime giren yeni isimlerden 250 bin TL alacağını daha baştan deklare etmesine karşın bugüne kadar kimseden bir kuruşun gelmediği biliniyor. Şimdi Gürses’in tüm yönetimden adam başı 100 bin TL alarak işe başlaması en azından geçici çözüm olarak önünde duruyor.

PAMUK ELLER CEBE BEYLER

Her sıkıştığında Büyükşehir Belediyesinin yolunu tutmaya alışan Sakaryaspor yönetimi 17 Haziran Cumartesi günü iş başı yaptı ancak hala bir araya gelemedi. Transferler, sezon açılışı ve Vergi SGK borçları ile prim ödemeleri ile yoğun bir dönem geçiren Başkan İsmail Gürses ve ekibi ise tüm bu gelişmelerden uzak sessiz sedasız yaşananları uzaktan seyrediyor. En fazla paranın lazım olduğu bu günlerde toplanamayan Gürses yönetiminin ne zaman toplanacağı ise kamuoyunda merak uyandırıyor.

PARA VERMEMEK İÇİN Mİ? Sakaryaspor sevenleri yeni yönetimin bu tempolu ve yoğun transfer döneminde bir araya gelmeyen Başkan İsmail Gürses ve ekibine eleştiri getirerek “Sakın para vermek için toplantı yapmıyorlar olmasınlar” diyorlar.

İŞTE YÖNETİM KURULU

İsmail Gürses

Ali Dünya,

Alpaslan Gürses

Aydın Derman

Beşir Aydın

Bünyamin Müftüoğlu

Cem Gün

Cevat Ekşioğlu

Cihan Yıldıran

Cumhur Genç

Enes Zengin

Erkan Pizrenli

Fatih Aygün

Halit Evin

Hüseyin Aydınlı

İsmail Özcan

Muzaffer Güneş

Mükerrem Koç

Orhan Öztunç

Orhan Şeşen

Rahmi Şengül

Ramazan Sezer

Selçuk Başak

Serdar Çakman

Yavuz Alemdar

Editör: TE Bilişim