Sakaryaspor kafilesiyle sezonun kapanış yemeğinde bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Bu şampiyonluk şehrimize hayırlı olsun. Ancak daha işimiz bitmedi. Bu daha başlangıçtı. Bir an önce üst liglere tırmanmaya devam edeceğiz. Sakaryaspor’u hakettiği yerlere hep birlikte taşıyacağız” dedi. Kulüp Başkanı Gürses ise; ilk hedeflerinin PTT 1. Lig olduğunu söyledi.

Programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve aileleri yer aldı. Başkan Toçoğlu, şampiyon takımın sporcularını tek tek tebrik ederken; yeni sezona dair beklentilerini de dile getirdi.

Sözümüzü yerine getirdik

Programın açılış konuşmasını yapan Kaptan Murat Hacıoğlu, “Ben bu şampiyonluğa sezon başından beri çok emek verdim. Çok gayret sarf ettim. Yaş itibariyle biraz tecrübeliyim. Ben Sakaryaspor’un nasıl büyük bir camiaya sahip olduğunu en başından beri biliyordum. Sezon başında şampiyon olacağımıza dair söz vermiştim. Takım olarak bunu yerine getirdik, çok mutluyuz. Herkes bu takım için büyük fedakarlık yaptı. Futbolcular, yönetim ve taraftarlar herkes çok inanmıştı. Özellikle de Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu, bize her zaman güvendiğini dile getirdi. Şampiyonluk hepmize hayırlı olsun. İnşallah seneye de devamı olur” diye konuştu.

Zaferin haberi 13 maçta saklıydı

Teknik Direktör Osman Özdemir, “16 maçtır biz oyuncu arkadaşlarımızla konuşuyoruz. Her şeyi birlikte paylaştık ve onlar müthiş bir performans sergilediler. Bu zaferin haberini oynadıkları ilk 13 maçta verdiler. Finali de hak ederek kazandılar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Kazanılan şampiyonluklar hiç küçümsenemez. Hangi ligde olursanız olun şampiyonluk geldiyse müthiş bir başarıdır. Bu başarının devamı çok önemli. Bizler gelip geçiciyiz ama Sakaryaspor daima kalıcı. Var olduğumuz süre içerisinde en iyi hizmeti vermek bizim görevimiz. Bu sezonda bu görevi layıkıyla yapan oyuncu kardeşlerimi gönülden kutluyorum” dedi.

Durmak yok yola devam

Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, “Çok zor bir süreçten geçtik. Allah her zaman olduğu gibi verilen emeklerin karşılığını bize nasip etti. Allahımıza şükürler olsun. Alnımız ak, verdiğimiz sözü tutmanın gururuyla dün gece Sakarya’ya kupayı getirdik. Hepinize emekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’yla kısa bir görüşme yaptık. Ancak bu kısa görüşme bizim 5 yılımızı planlamaya yetti. Durmak yok hep beraber yola devam. Hedef PTT 1. Lig” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk hayırlı olsun

Programın kapanış konuşmasını ise Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptı. Başkan Toçoğlu, “4 yıldır çok büyük sıkıntılar çekerek bu noktaya geldik. Sakaryaspor mazisinde çok büyük başarılara imza atmış bir kulüp olmasına rağmen son dönemlere büyük sıkıntılar çekti. Yaklaşık 3 yıl önce transfer tahtasının kapalı olduğu günlerden bugünlere geldik. Herkesin çok fazla emeği var. Bir takımı şampiyon yapacak en önemli etken bir aile ortamımın oluşturulmasıdır. Ben Sakaryaspor’da bunu gördüm ve gerçekten son derece ümitlendim. Allah’a çok şükür mahcup da olmadık. Şampiyonluk şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Bu daha başlangıç

Başkan Toçoğlu, “Sakaryaspor’da bir aile ortamı var. Türlü türlü sıkıntılara hep birlikte göğüs geriyoruz. İnşallah hep birlikte önümüze bakacağız. Bu iş daha burada bitmedi. Bu daha bir başlangıçtı. Bu ligde kalmak gibi bir düşüncemiz yok. Bir an önce üst liglere tırmanmaya devam edeceğiz. İnşallah beraberce bu ligi de en kısa sürede geçeceğimizi düşünüyorum. Bir kez daha Sakaryaspor ailesini kazanılan bu şampiyonluk dolayısıyla kutluyorum” diye konuştu. Programın sonunda Kaptan Murat Hacıoğlu ile Erçağ Evirgen, Başkan Toçoğlu’na formalarını hediye etti.

Editör: TE Bilişim