Transferin açılması noktasında en büyük desteği Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’den gördüğünün altını önemle çizen Nalbant “Büyük başkanımıza çok çok çok teşekkür ediyorum”

 “Vergi konusunda yapılandırma bozulmuş, transferi açarken gördük. 93 bin TL’lik ödeme yapılmamış diye bozulan yapılandırmayı tamir etmek için maliyeye 10 katını ödedik”Görevi bırakmasının sözkonusu olmadığını söyleyen Nalbant iyi bir takım kurduklarını ve ligi şampiyon bitireceklerini söyledi

NALBANT GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Sakaryaspor Başkanı İbrahim Nalbant dün Rüstemler’de yaptığı basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Kendinden kaynaklanmayan sorunların çözülmesi noktasında en büyük desteği Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’den gördüğünün altını önemle çizen Nalbant “Büyük başkanımıza çok çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Göreve geldiklerinde 5 milyonla çözeceklerini umdukları sorunları aşma konusunda 9.5 milyon TL para harcadıklarını ve transferi açtıklarını anlatan Nalbant sadece Ramazan Sal’a ödenen paranın 1 milyon olduğunu, Ramazan Sal’ın devam eden sözleşmesi nedeniyle bu futbolcuya devre arasında 500 bin TL daha ödemek zorunda olduklarını söyledi.

Nalbant “Öyle sözleşmeler yapılmış ki paralarımız boşa gitti. Vergi konusunda yapılandırma bozulmuş, transferi açarken gördük. 93 bin TL’lik ödeme yapılmamış diye bozulan yapılandırmayı tamir etmek için maliyeye 10 katını ödedik. Bu ligde hiçbir futbolcunun 1 milyonluk dosyası olmamalı, bizde vardı ve çok şükür transfer açıldı”

Görevi bırakmasının sözkonusu olmadığını söyleyen Nalbant iyi bir takım kurduklarının ve ligi şampiyon bitireceklerinin altını önemle çizdi.

Nalbant “Şampiyon olmak önemli, bir takımın ayakta kalması daha önemli. Biz takımı ayakta tuttuk, 18 transfer yaptık, kesinlikle şampiyon olacağız. Bu takımın maliyeti 7-8 milyon. Neden 18 takviye yaptığımıza gelince, arkadan yeni dosyalar gelecek, belki devre arasında transfer yapamayabiliriz. Şöyle izah edeyim, sadece Ramazan Sal ve Ferhat Yazgan’dan gelecek dosyalar 2 milyonu bulacak” dedi. * Cavit DERELİ/Ömer SARICA

Editör: TE Bilişim