Çankırıspor maçından sonra 1 gün dinlenen Sakaryasporlu oyuncular, dün Rüstemler Tesisleri'nde bir araya gelerek Pazar günü oynayacakları Tepecikspor maçının hazırlıklarına start verdi.
MORALLER BOZUK
SAKARYASPOR'da gözler Tepecikspor maçına çevrildi. Ligde kalma yolunda büyük önem taşıyan maçın hazırlıklarına dün Rüstemler Tesisleri'nde başlayan Yeşil-Siyahlılar oyuncularda Çankırı mağlubiyetinin moral bozukluğu vardı. Haftanın ilk çalışmasında, oyuncularının moralsiz olduğunu gören Teknik Direktör Necmettin Sert, Çankırı maçını unutup Tepecik maçına odaklanmalarını istedi.
TOKER DÜZ KOŞU YAPTI
SAKATLIKLARI tamamen geçen Selim, Abdülkadir ve Kerem'in de katıldığı idmana Çankırı maçında sakatlanan Mesut Morgül katılmazken, Hakan Toker düz koşu yaptı. Bu arada, karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Mesut'un MR sonuçlarının İzmir'deki doktoru Bülent Zeren'e gönderildiği ve oradan gelecek teşhis doğrultusunda tedavisinin yapılacağı kaydedildi.
NECMETTİN SERT UYARDI
İDMAN öncesi talebeleriyle 30 dakikaya yakın bir toplantı yapan tecrübeli teknik adam, Çankırıspor karşısındaki futbolu beğenmediğini ve özellikle Bünyamin ile Gazanfer'in takımda daha fazla sorumluluk almalarını istedi. Bu haftadan itibaren oynayacakları maçlarda puan kaybetme lükslerinin kalmadığına dikkat çeken Sert, "Ligde kalacaksak kendi sahamızdaki bütün maçları kazanmalıyız" dedi.
FARKI KAPATACAĞIZ
PAZAR günü Atatürk Stadı'nda oynayacağımız Tepecikspor'u yenmelerinin şart olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Necmettin Sert, "Hedeflediğimiz puanı alabilmemiz ve 3 maçta kaybettiğimiz puanları telafi edebilmek için Tepecikspor'u kesinlikle yenmemiz gerekiyor. Çankırıspor maçında yaptığımız hataları Pazar günü tekrarlamayacağız. Tepecikspor'u yenip 3 puan alacağız" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim