“TOKİ Atatürk Stat arazisini satışa çıkardı yeni stat yapılıyor isim aramaya gerek yok. Stadın adı belli Stat Gitsin Atatürk Bize kalsın” görüşümüz Yeşil-Siyahlı kulübün unutulmaz isimleri Tuncer Tepe ve Aydın Zengin’den büyük bir ilgi ve destek gördü.

SOSYAL MEDYA YIKILIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Gençlik buluşmasında stadyumlardan 'arena' isminin kaldırılması için talimat verdiğini söyledi. O zaman Bizim Sakarya Gazetesi olarak önerimiz bitmek üzere olan yeni Stadın adı da Atatürk Stadı olsun.  Sosyal Medya da stadına Atasına sahip çıkan Yeşil-Siyahlı taraftarlarda aynı görüşte ve iş sadece alınacak karara bağlı. Haydi bakalım var mısınız? Atatürk Bizimdir Bizim kalsın diyerek çıktığımız yolda ilk olumlu görüşler Yeşil-Siyahlı kulübün markalaşmasında önemli yer tutan Tuncer Tepe ve Aydın Zengin’den geldi.

DOĞAL OLANI DA ATATÜRK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Statlardan Arena ismi kalkacak" talimatının ardından tüm Sakaryasporlular yeni stadın isminin Atatürk stadı olarak kalmasını isterken Yeşil-Siyahlılar ilk şampiyonluğu yaşatan Efsane başkan Tuncer Tepe “ Doğal olanı budur. Bu gayet normal bir şey. Zaten bu stadın adı Atatürk stadıydı yenisi de Atatürk olmalı. İsim falan aramaya gerek yok. Bu şehir de futbolseverlerde kulübü yönetenlerde her zaman bu devleti kuran, Atasına sahip çıkmıştır, çıkmaya devam edecektir. Ben şahsen stat isminin değişeceğine de ihtimal vermiyorum” diye konuştu.

EN YAKIŞAN DA ZATEN O

Bu kulübün tarihinde bir kez Türkiye Kupasını müzesine götüren Başkan olarak her zaman akıllarda kalmayı başaran Aydın Zengin de bizim önerimize tam destek verirken “Yakışanda odur. Atatürk hepimizindir. Yeni stadın ismi yine Atatürk kalmalıdır. Bize bu konuda ne düşerse varız ” dedi. Bizlerde yineliyoruz “Bizim Sakarya Gazetesi Spor Servisi olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Kurtuluş Savaşı'nın eşsiz komutanı, Büyük Önder ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyor ve tüm Sakarya’yı tarihine atasına sahip çıkmaya davet ediyoruz” diyoruz.

Editör: TE Bilişim