Transfer yasağının bir an önce kaldırılmasının altını çizen Sert “Birçok oyuncunun gönderilmesi lazım. Bu kadro Sakaryaspor gibi bir devi taşıyacak güçte ve yapıda değil. Yaş sınırına takılanlarda var” dedi.

GERÇEKÇİ OLMAK ZORUNDAYIZ

 Transfer yasağı nedeniyle son yıllarda mecburiyetten oluşan kadrolarla ligde mücadele etmek zorunda kalan Sakaryaspor’da sorunların bir çırpıda çözülmesini kimsenin beklemesi gerektiğine işaret eden Teknik Direktör Necmettin Sert kendisinin 31 Mayıs tarihine kadar mukavelesi olduğunun da altını çizdi. Sert “Gerçekleri söylemek gerekirse Sakaryaspor gibi bir efsaneye bu kadro yakışmıyor” diye konuştu.

BAZILARI KAFASINDA BİTİRMİŞ

Yeni oluşacak yönetimin veya bugünkü Metin Doğrucan ekibinin gelecek sezonla ilgili olarak ellerini çabuk tutmasını da tavsiye ederken Sakaryaspor takımının içinde bazı futbolcuların Yeşil-Siyahlı formadan kurtulmak ister gibi bir tutum içine girdiğini hatırlattı ve “ 3.Ligde oynamam diyen bazı oyuncuların olduğunu görüyorum. Yaş sınırını geçen ve gidecek oyuncular da var. Bir an önce belirsizlik bitmeli” dedi.

Editör: TE Bilişim