KUŞAK terfi sınavları yılda üç kez yapılıyor. Genç sporcular beyaz kuşaktan başlayarak sırasıyla; sarı, yeşil, mavi, kırmızı ve siyah kuşağa ulaşmak için çabalıyor. Lütfü Yaman Spor Salonu’nda yapılan son kuşak terfi sınavlarında, velilerin de büyük ilgi gösterdiği program sırasında sporcular, birbirinden güzel gösteriler yaparak heyecanlı dakikalar yaşattı.
İLGİDEN MEMNUN
TERFİ sınavları sonrasında açıklama yapan Akyazı Tekvando Kulübü Başkanı Aydın Demiröz “Yapılan bu sınavlar sporcularda daha büyük bir istek ve heyecan meydana getiriyor. Bu motivasyonla da müsabakalara daha iyi hazırlanıyorlar. Sporcularla velilerin ilgisinden ve Akyazı Belediyesi’nin desteklerinden oldukça memnunuz’’ dedi.
ÜST KEMERİ ALDILAR
SINAVLARDA bir üst kuşağa  geçen ve kemerlerini alan Akyazılı sporcular; Abdullah Bosnalı, Aleyna Ceylan, Kübra Sağlam, Eren Orsavaş, Melisa Erdoğan, Nurbanu Yarımbaş, Selim Dayıoğlu, Aziz Mert Sağlam, Ezgi Melda Özdağ, Mert Ali Durmuş, Ertuğrul Köroğlu, Batuhan Dayıoğlu, Sevde Bakar, Beratcan Koç, Talha Bayraktar, Ali Tayyip Öksüz ve Eymen Serdar oldu.

Editör: TE Bilişim