Küçük Erkekler Basketbol Lig’inde Özel Işık Kolejispor , Fatih İOOspor’u bitime 1 saniye kala attığı Basket ile 65-63 yendi. 1 Saniyelik kalan zamanda Fatih İOOspor topu yandan kullandı sayı atamayınca maçı kaybetti.
Küçük Erkekler Basketbol Lig’inde oynanan Özel Işık Kolejispor , Fatih İOO spor maçı büyük çakişme içinde geçti, maçın son periyodu adeta nefesleri kesti.
Ali Köseoğlu ve Cemal Cem Meral Hakem ikilisinin mükemmel yönettiği maç oyuncuların çok fazla faul yapmaları sonucu tam 117 dakika sürdü. Normal Basketbol  maçının  15 dakika devre arası ve 10 dakikalık diğer duraklamalar hesaplandığında  65 dakika civarında bitmesi gerekirken  maçın 117 dakika sürmesi çekişmenin ne kadar büyük olduğunu ortaya koyuyor. Maç boyunca  Ö.Işık Kolejispor  32 , Fatih İOO spor 29 faulle yaptı.
Maçta her iki takımda çok güzel oynadı. Son Periyoda hep beraberlik oldu. Maçın son 15 saniyesinde   durum 63-63 iken bitime 1 saniye kala Ö.Işıkspor 2 sayı kazandı durum 65-63 oldu, Fatih İOOspor mola alarak top’u yandan kullanma hakkını elde etti. Oyuncular Top’u  1 saniyede elden çıkaramayınca  maç sona erdi ve böylesine güzel bir maçı Özel Işık Kolejispor kazandı. Maçın Yıldızı ise 33 sayı atan Fatih İOO spor’dan Aşkın oldu. 
Salon: Lütfü Yaman
Hakemler : Ali Köseoğlu – Cemal Cem Meral
Özel Işık Kolejispor : O.Kerim, Samet, Haktan, Görkem, Muhammed, Yusuf, Onur, Tolga, Bora, Alpaslan, Ahmet, Kaan
Antrenör : Serdar Kanlıoğlu
Fatih İOOspor: Yusuf, Bilal, Ufuk, Furkan, Ömer, Salih, Aşkın, Taha, Hüzeyin, Fatih M., Semih,Aliosman
Antrenör: Metin Koç
İlk Devre: 31-27

Editör: TE Bilişim