Perdeyi Berk İsmail açtı

İlk yarının suskun golcüsü Berk İsmail Ünsal Serder hocanın gelişiyle bir başka havaya büründü. Yeşil Siyahlıların geçtiğimiz iki sezonda gol yükü çeken Berk İsmail Ünsal, Etimesgut karşısında attığı 2 golle bu sezonki gol sayısını 8’e çıkardı. Golcü oyuncunun attığı iki golün asistini ise Oğuzhan Kayar yaptı.

Oğuzhan’dan 3 asist

Sezon başında Sancaktepe’den transfer edilen fakat son haftalara kadar gereksiz formsuzluğu gerekse sakatlığı nedeni ile katkı sağlayamayan Oğuzhan Kayar özellikle son iki maçtaki performansı ile büyük alkış aldı. Oğuzhan Etimesgut Belediyespor karşısında Berk İsmail’e2 , Hasan Bilal’e ise bir asist yaparak 4 golün 3’ünün pasını verdi ve öne çıkmayı başardı.

Hasan Bilal geç açıldı

Sakaryaspor’da geçen haftanın en etkileyici performansına imza atan Hasan Bilal bu hafta da Etimesgut Belediyespor ağlarına iki gol göndermeyi başardı. Deplasmanda oynanan Turgutluspor mücadelesinde oyuna dahil olduğu 76. Dakikadan dokuz dakika sonrasında iki gol bulmayı başaran genç oyuncu, bu hafta ilk 11 başladığı mücadelede de iki gol bularak basketbol tabiriyle duble duble yaptı.

Duble, duble goller

Son iki sezondur Sakaryaspor’da kiralık olarak forma giyen Hasan Bilal sezon başında beklentilerin uzağında kalsa da yine son haftaların en formda isimleri arasında. Elazığ ve Turgutlu maçlarında ikişer gol atan Hasan Bilal, Etimesgut Belediyespor karşısında da attığı iki güzel golle alkış alan bir diğer isim oldu.

Editör: TE Bilişim