Sakaryaspor’un bu sezon sonunda şampiyonluk hedefine kesinlikle ulaşacağının altını çizen İbrahim Şahin “Bizim gibi Anadolu takımları için taraftar en büyük güçtür. TFF doğru bir karar vermiştir” dedi.

“YÜZDE ON BİLE YETER BİZE”

Oyuncu kadrosunun sil baştan yenilendiğine işaret eden Yeşil-Siyahlı kulübün başkan vekili İbrahim Şahin TFF’nin maçları yüzde 10’da olsa seyircili oynatma kararının yerinde olduğunu dile getirdi. Taraftarların olmamasının takıma büyük bir zarar verdiğini söyleyen Şahin , "Taraftar olmadan futbol zevk vermiyor. Ne oynayan ne de izleyenler tat tuz almıyor. Futbolda her şey taraftar demek aslında. Taraftar bizim gibi şehir takımları için bir güç. Taraftar demek Sakaryaspor demek. Bu takım taraftarıyla birlikte daha iyi olacak. Gönül ister ki tribünler eskisi gibi tıklım, tıklım olsun" dedi.

“BİR ÜST LİGE TAŞINACAĞIZ”

Sezon başında gerçekleşen Genel Kuruldan iş başına gelir gelmez icraatlara başladıklarını hatırlatan Şahin az zamanda çok iş başardıklarını da belirtti. Şahin “ Kısa zamanda yeniden sil baştan bir takım yarattık. Tabii ki uyum sorunu olacak. Zamana ihtiyacımız var. İlk üç maçta ortaya konan futboldan memnun değiliz. Ancak ilerleyen haftalarda bu takımın kalitesini herkes görecek. Bu kadroya ve hocamıza güveniyoruz. Sezon sonunda hep beraber bu lige veda edeceğiz. Geçmişi bırakıp geleceğe umutla bakacağız. Kırklareli maçıyla güzel günlere yelken açacağız Mutlu olacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim