NE OLACAK ŞİMDİ?

Ancak şimdi işler değişti. Genel Kurulun olması imkansız. Takımın başında yer alan genç hoca Murat Balaban geçen sezonla birlikte dörtte dört yaptı. Yeşil-Siyahlı yönetim şimdi ya takımı derleyen toparlayan Balaban’la devam edecek ya da Bozkurt’la tekrar el sıkışacak. Bozkurt gelirse Balaban altyapıya dönecek.

İLK KEZ ÜÇTE ÜÇ OLDU

Sezona İsmail Ertekin’le başlayan ancak umduğunu bulamayan Sakaryaspor’da gündem şimdi yönetimin nasıl bir yol izleyeceği ve teknik heyet konusunda vereceği karar. 2020/21 sezonunda bu haftalara kadar seri galibiyetler almakta zorlanan Sakaryaspor, Murat Balaban yönetiminde çıktığı 3 lig maçında da sahadan galibiyetle ayrıldı. Bu sezon ilk kez 3 maç üst üste kazanan yeşil-siyahlılar zirve takibini de sürdürdü. Kırşehir, Mamak FK ve Pendikspor maçlarında 6 gol bulan Sakaryaspor, kalesinde ise sadece 1 gol gördü. Lig maçlarının yanı sıra Adanaspor ile Türkiye Kupası 4.Tur maçında eşleşen Sakaryaspor, çok iyi oynadığı bir maçı penaltılarla şanssız bir şekilde kaybetti.

TARAFTARLARDA İSTİYOR

3 maçlık seri gelince Sakaryaspor taraftarları da takımın başında Murat Balaban'ı görmekten memnun. Sakaryalı bir hocanın takımın başında olması ve başarılı sonuçlar elde etmesi taraftarın Murat hocayla devam edilmesi yönünde motive ediyor. Fakat şimdi Cevat Ekşi’nin istifası gündemde yeni yol haritasının nasıl şekilleneceği net değil ve maçlara İsmail hocanın diploması ile devam eden Balaban’ın takımın başında kalıp kalmayacağı da meçhul. Balaban'ın oyuncuları ile kurduğu yakın diyaloglar ve ilk etapta oluşturmak istediği takım olgusu yeşil-siyahlı futbolculardan da karşılık buldu. Bu arada gözler doğal olarak yapılacak yönetim kurulu toplantısında ve alınacak kararlarda.

Editör: TE Bilişim